Waar bevinden sich de USB-poorten?

In uw voertuig kan een USB-poort aanwezig zijn, die zich afhankelijk van het model op de volgende plaats bevindt: in het dashboardkastje, de middenconsole of de armsteun.

Via de USB-poort kunt u apparaten aansluiten om media af te spelen, geheugensticks en oplaadapparaten (indien ondersteund).

Het aantal USB-poorten in uw voertuig is afhankelijk van het model. Raadpleeg uw instructieboekje of ga naar uw lokale Ford-dealer voor specifieke informatie.

Verdere informatie

Opladen via USB
USB updateinstructies voor SYNC 3