Home > Naverkoop > Service & Onderhoud > Onderhoud & herstellingen > Onderhoud > Global maintenance
People on the beach

Global Maintenance          

Door het afsluiten van een Ford Protect Global Maintenance onderhouds- en herstellingscontract zijn de kosten voor onderhoud en herstelling van uw wagen nooit meer uw zorg. U brengt gewoon uw wagen binnen bij uw officiële Ford-verdeler en Ford doet de rest!

Het Ford Protect Global Maintenance onderhoudscontract omvat alles wat voor een correcte service nodig is:

  • Alle voorgeschreven onderhoudsbeurten;
  • Alle vervangingen van slijtage-onderdelen;
  • Alle mechanische en elektrische herstellingen (voor zover deze niet te wijten zijn aan nalatigheid of een gevolg zijn van een ongeval, inbraak of vandalisme);
  • Optioneel de vervanging van banden

De prijs van elk onderhoudscontract wordt berekend aan de hand van de door u gewenste looptijd en het geschatte aantal kilometers dat u met uw wagen denkt te rijden gedurende die ganse periode.

U betaalt een vast bedrag maandelijks, driemaandelijks of in één keer. De kost van het contract dekt zowel alle uurlonen als de gebruikte Ford onderdelen. Zeg nu zelf: nog zorgelozer rijden kan niet!

Mochten er zich gedurende de looptijd van het contract sterke afwijkingen voordoen (u rijdt bijvoorbeeld veel minder kilometers met uw wagen dan u initieel inschatte), dan zal Ford u automatisch een aangepast betalingsschema voorstellen.

Met het Ford Protect Global Maintenance onderhoudscontract staat de particuliere of fleet klant nooit meer voor verrassingen! U kent immers uw benodigde budget voor onderhoud en herstellingen van uw wagen op voorhand!

Top