Home > Naverkoop > Service & Onderhoud > Aanbiedingen Naverkoop > Airco controle/hervulling
Seasonal Checks

Airco controle/hervulling voor € 99

Een airco in de wagen maakt het rijden een stuk comfortabeler op warme dagen. De airconditioning regelt het klimaat, zorgt voor een gezonde lucht en en een afname van de luchtvochtigheid. Verder houdt hij de bestuurder fris en alert wat de veiligheid onderweg alleen maar ten goede komt.

Daarom adviseren wij een tijdige controle/hervulling van uw airco. Dit alles kan al voor € 99Tooltip.

HOE WERKT UW AIRCO

Airco is eigenlijk een koelkast aangepast aan je voertuig. Een autoairco bestaat uit een compressor, een condensor, een droogfilter, een verdamper en koelmiddel. De compressor, die door de motor aangedreven wordt, brengt het koelmiddel (in gasvorm) onder druk, waarna het na afkoeling in de condensor terug vloeibaar wordt. In vloeibare toestand wordt het gefilterd in de droogfilter en na ontspanning krijgen we een plotse temperatuurdaling in de verdamper. De lucht die door de verdamper komt, wordt zo gekoeld en ontvochtigd.

HOE WERKT UW AIRCO OPTIMAAL? ENKELE TIPS:

Van zodra de passagiersruimte de gewenste temperatuur heeft, druk je best de ‘binnenluchtcirculatie’-knop in. Zo hoef je de aangevoerde warme buitenlucht niet constant af te koelen. Vermijd een te groot temperatuurverschil met buiten, maximaal 10°C. Ideaal is als je het een tikkeltje te warm hebt.

WIST JE DAT?

Een plasje water onder de auto (als de airco werkt) geen teken van storing is. Het water is afkomstig uit de verdamper. Het overtollige water loopt weg via een kleine leiding onderaan de motor. Dit is een normaal verschijnsel.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top