Mustang Mach-E interior showing SYNC 4

EEN NIEUW NIVEAU VAN CONNECTIVITEIT

FORD SYNC 4A

DE NIEUWE GENERATIE SYNC

Ford SYNC 4A is momenteel exclusief voor de volledig elektrische Mustang Mach-E. Het is een met de cloud verbonden communicatie- en entertainmentsysteem in uw voertuig. De cloudconnectiviteit van SYNC 4AFord Sync 4a maakt een geavanceerde routeplanning en spraakherkenning mogelijk. Over the Air Updates zorgen ervoor dat uw auto voortdurend evolueert. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 15,5 inch touchscreen en nog veel meer, ervaart u een gloednieuwe wereld van connectiviteit via uw auto.

NIEUWE TECHNOLOGIEËN

Een 15,5 inch touchscreen met gesplitst scherm geeft u de mogelijkheid om verschillende functies tegelijkertijd weer te geven en te beheren. SYNC 4A heeft twee keer zoveel vermogen en verwerkingssnelheid als de vorige generatie. Het systeem kan uw voorkeuren leren, automatisch aanpassen wat er wordt weergegeven en nuttige suggesties doen terwijl u reist. 

VERBONDEN NAVIGATIE

SYNC 4A-navigatie evolueert voortdurend om aan uw behoeften te voldoen. De kaartgegevens in de auto worden bijgewerkt via de cloud. De cloudgebaseerde connectiviteit geeft u realtime verkeersinformatie om uw route beter te plannen. Daarnaast hebt u toegang tot heel wat bijkomende informatie, zoals de laatste weerupdates en de handigste openbare oplaadlocaties langs uw route, op basis van uw huidige oplaadstatus en geschatte rijbereik. 

SYNC4 navigation on screen
SYNC4 showing voice control

DRAADLOZE BEDIENING

Krijg toegang tot functies via het SYNC 4A-touchscreen of door opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten te gebruiken. Dankzij de compatibiliteit met Apple CarPlay® en Android Auto™ kunt u draadloos verbinding maken met uw smartphone en toegang krijgen tot zijn functies via SYNC 4A.

Red All-electric Mustang Mach-E driving past lake on mountain road

STAP IN

Onze nieuwe, volledig elektrische Mustang Mach-E met Software Update en meer verbonden functies is al beschikbaar voor pre-order. Laat brandstof achter en ontdek de nieuwe vorm van vrijheid.

ONTDEK MACH-E

Klik op onderstaande links voor meer informatie