HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Naverkoop > Informatie > Ford SYNC & Bluetooth® > SYNC 3-navigatiesysteem
SYNC 3.0 Navigation System

Het SYNC 3-navigatiesysteem

Hoe uw feedback kan helpen om het systeem up-to-date te houden

Straten en snelwegen, verkeersborden en snelheidslimieten, rotondes, tunnels, ringwegen...

Ze veranderen elke dag. Deze veranderingen moeten verzameld en opgevolgd worden om uw navigatiesysteem zo optimaal mogelijk te laten werken.

En daarmee kunt u helpen. Door verslag uit te brengen van wat u ziet als bestuurder zullen de navigatiekaarten van uw SYNC-systeem altijd zo juist, accuraat en actueel mogelijk zijn.

Hoe u kunt helpen door feedback te geven

  • Ga naar onze speciale online tool, om uw feedback door te geven. Deze tool wordt geleverd door een derde partij, 'HERE Maps', echte experten op het gebied van navigatie.
  • U krijgt een online trackingnummer om de status van uw verslag te controleren.
  • Maak een HERE Map account aan om uw status regelmatig te controleren op een snelle en eenvoudige manier.
  • Van zodra de veranderingen gevalideerd werden, zal HERE Maps Ford op de hoogte brengen.
  • Neem contact op met uw Ford -verdeler om te ontdekken hoe u uw SYNC Map software kunt updaten, of voor alle andere vragen over dit proces. 

Uw feedback helpt niet alleen om uw navigatiesysteem van de nieuwste informatie te voorzien, maar helpt ook andere bestuurders om hun bestemming te bereiken via de beste route.

OPMERKING: De 'online tool' link zal de HERE Maps website openen. Deze website is een onafhankelijke website van een derde partij die niet onder het beheer van Ford valt. Ford is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de website en onderschrijft deze inhoud of het privacybeleid niet.

Top