Home > Coming soon > New Ford Transit 2T

NEW FORD TRANSIT 2T

VERWACHT 2DE HELFT 2019

Slimmere, nog handigere, geconnecteerde technologie. Krachtigere en efficiëntere motoren. Een opvallend nieuw design. En vooral, meer laadvermogen. Dat is de nieuwe Ford Transit 2T.

Kracht en intelligentie

De buitenkant van de nieuwste Ford Transit 2T brengt een nieuwe look van het iconisch ontwerp. Aan de binnenkant beschikt de intelligent vormgegeven cabine over een nieuw instrumentenpaneel en een reeks geavanceerde technologieën die zich binnen handbereik bevinden.

Driving shot of new Blue Ford Transit Van

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Met een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit 2T krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. Tussen de vier beschikbare aandrijflijnen, die tot 185 pk vermogen en 415 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die aan uw specifieke behoeften voldoet. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Het voertuig is zelfs verkrijgbaar als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV) voor een nog zuiniger brandstofverbruik en minder CO2-emissies.

Helpt u om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit 2T zit boordevol geavanceerde technologie. Allemaal gemaakt om u slimmer en efficiënter te helpen werken. Daartoe behoren het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, beide ontworpen om u te waarschuwen voor andere weggebruikers bij het veranderen van rijstrook of achteruitrijden. Active Park Assist helpt u bij het parkeren van uw bestelwagen. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control maakt lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger. Er is zelfs een nieuwe hoogwaardige achteruitrijcamera met downlighter en een breedbeeldcamera aan de voorkant, zodat u zicht hebt op de omgeving rondom uw bestelwagen. Deze technologie is zo handig dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Blue New Ford Transit Van rear downlighter
New Ford Transit Van connectivity and FordPass Connect

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit 2T is voor het eerst verkrijgbaar met een FordPass Connect-modem*. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder tot 4G WiFi** voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatie*** rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw bestelwagen op een kaart bekijken - wanneer u op onbekende locaties bent, hoeft u zich dus nooit meer zorgen te maken dat u zult vergeten waar u uw bestelwagen hebt geparkeerd.

New Ford Transit Chassis Cabine

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het ultieme op het gebied van Transit-flexibiliteit. De bestelwagen naar keuze kan worden aangepast om te worden gebruikt als een dieplader, kieper, koelwagen en nog veel meer. Wat uw unieke eisen ook zijn, dit is de zwaarste, betrouwbaarste en duurzaamste Transit Chassis Cabine ooit.

Blue New Ford Transit Chassis Cab
Silver New Ford Transit Minibus

New Ford Transit Bus

De nieuwe Ford Transit Bus biedt voldoende plaats voor maximaal 18 personen om comfortabel een stijlvol te zitten. Bovendien kunnen bepaalde achterzetels worden verwijderd, waardoor indien nodig een veelzijdige ruimte voor extra lading kan worden gecreëerd.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top