Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Coming soon > New Transit Connect

NEW TRANSIT CONNECT

BESCHIKBAAR IN 2018

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de nieuwe Transit Connect zich heruitgevonden.

De typische robuustheid, duurzaamheid en functionaliteit van de Transit blijven behouden, met onder meer een ingenieus laadschot, flexibele passagierszitplaatsen vooraan en een laadvermogen tot 1.000 kg. Maar nu is hij een uitzonderlijk geraffineerde 1-tons bestelwagen uitgerust met waardevolle rijhulptechnologieën, waarvan vele tegenwoordig niet meer in auto's voorhanden zijn. Andere houden bestuurders verbonden en handsfree; om ze te helpen hun snelheid te regelen en te controleren en zelfs voetgangers om hen heen te beschermen.

De technologie heeft ook het brandstofverbruik verbeterd en de uitstoot verminderd, en daarmee ook de allerbelangrijkste bedrijfskosten.

Een nieuw professioneel imago

Met een geraffineerde nieuwe look, een grondig vernieuwd interieur en meer geavanceerdere technologieën dan ooit tevoren heeft de nieuwe Transit Connect zich heruitgevonden.

New Blue Ford Transit Connect
New Blue Ford Transit Connect on a motorway

Helpt om u binnen de snelheidslimiet te houden

De nieuwe Transit Connect beschikt nu over Intelligent Speed Assist, ontworpen om het gebruik van uw snelheidsbegrenzer te verbeteren zodat u zich kunt concentreren op de weg. Eerst detecteert de Traffic Sign Recognition camera automatisch de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd), vervolgens zal het systeem uw instelling voor maximale snelheid automatisch aanpassen aan die limiet.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Ford SYNC 3 touchscreen
New Blue Ford Transit Connect with open rear door

Ruimte voor lange voorwerpen met een laadschot

Beschikbaar op alle bestelwagen-versies met een dubbele zitplaats voor passagiers voorin, een ingenieus laadschot waardoor u tot 3 m lange items kunt vervoeren in een bestelwagen met een korte wielbasis (L1) en tot 3,4 m in een model met een lange wielbasis (L2). Het tussenschot beschikt over een openklapbaar luik aan de onderkant, waardoor u lange items kunt schuiven in een opslagruimte onder de passagierszetels vooraan. Achter het schot is er ruimte voor twee Euro-palletten (in L1) of maximaal vier 8' x 4' platen materiaal (in L2).

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert voertuigen en voetgangers op de weg voor u. Het kan zelfs voetgangers detecteren die op het punt staan om voor uw auto te verschijnen. Het systeem waarschuwt u als het een mogelijke botsing detecteert en als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld. Deze technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te verminderen, of om ze te helpen voorkomen, en is actief tot een snelheid van 50 km/u.

New Blue Ford Transit Connect at pedestrian crossing
 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top