Home > Coming soon > New Ford Transit Chassis Cabine

NEW FORD TRANSIT CHASSIS CABINE

De nieuwe Ford Transit Chassis Cabine is het ultieme op het gebied van Transit-flexibiliteit. De bestelwagen kan worden aangepast aan uw specifieke zakelijke behoeften, of u nu een dieplader, kieper, koelwagen of nog iets anders nodig heeft. Wat u ook zoekt, dit is de zwaarste, betrouwbaarste en duurzaamste Transit Chassis Cabine ooit gemaakt.

Veelzijdig, betrouwbaar, efficiënt

De nieuwe Transit Chassis Cabine is uw mobiele kantoor. Daarom is hij speciaal gebouwd voor comfort en stevigheid, kracht en efficiëntie en vooral betrouwbaarheid.

New Ford Transit Chassis Cab detail of frame

Betrouwbaar en veelzijdig

De nieuwe Transit Chassis Cabine is de ultieme bestelwagen voor aanpasbare betrouwbaarheid. Het voertuig is met precisie ontworpen om ervoor te zorgen dat u, wat uw unieke eisen ook zijn, een perfecte basis hebt waarop u een voertuig op maat kunt creëren.

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren is de nieuwe Transit Chassis Cabine krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. Tussen de vier beschikbare aandrijflijnen, die tot 185 pk vermogen en 415 Nm koppel bieden, vindt u gegarandeerd degene die bij u past. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro 6.2-emissienormen. Het voertuig is verkrijgbaar met een motor voor zwaar gebruik en zelfs als een mild hybride elektrisch voertuig (mHEV) voor een nog zuiniger brandstofverbruik en minder CO2-emissies.

New Ford Chassis Cab EcoBlue engine model
New Ford Transit Chassis Cab trailing another car

Technologie met een doel

De nieuwe Transit Chassis Cabine zit boordevol geavanceerde technologie die ontworpen is om u te helpen slimmer en efficiënter te werken. De elektrische stuurbekrachtiging past zich bijvoorbeeld aan de veranderende omstandigheden aan om het sturen licht en gemakkelijk te maken bij lage snelheden, en steviger bij hogere snelheden. Intelligent Adaptive Cruise Control helpt om lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger te maken. En met selecteerbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Mud/Rut, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kunt u de prestaties van de Transit aanpassen naargelang de job.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Chassis Cabine is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven. Het systeem kan ook live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat u de files kunt vermijden en de snelste route naar uw bestemming kunt vinden. U kunt zelfs de status van uw voertuig in de gaten houden en meldingen ontvangen wanneer het systeem onderhoud nodig heeft. 

A hand with mobile with FordPass App on screen and Chassis Cab
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top