Home > Coming soon > New Ford Transit Bus

NEW FORD TRANSIT BUS

De nieuwe Ford Transit Bus is ontworpen om maximaal 18 personen comfortabel en stijlvol te vervoeren. De nieuwe bus zit boordevol nuttige technologieën, waaronder een elektrische zijdeur en meerdere stopcontacten. En voor het eerst maakt een ingebouwde FordPass Connect-modem tot 4G wifi voor u en uw passagiers mogelijk, evenals live verkeersinformatie die rechtstreeks naar uw navigatiesysteem wordt gestuurd.

Eersteklas ontwerp 

Gebouwd voor comfort en betrouwbaarheid, en ontworpen om een gevoel van professionaliteit en kwaliteit over te brengen. Dit is de nieuwe Transit Bus.

All New Ford Transit Minibus side view with passengers

Duurzaamheid en verfijning

De nieuwe Transit Bus is speciaal gebouwd voor  betrouwbaarheid en comfort. Met maximaal 18 zitplaatsen zult u nooit te weinig ruimte hebben voor passagiers of hun bagage. En duurzame materialen zorgen ervoor dat de minibus langer in topconditie blijft. Met een elektrische zijdeur en automatisch uitklapbare trede verloopt het in- en uitstappen gemakkelijker dan ooit tevoren. Overal in de bus zijn er stopcontacten die helpen om de apparaten opgeladen en klaar te houden voor de hele rit.

Technologie met een doel

De nieuwe Transit Bus heeft een reeks geavanceerde technologieën die ontworpen zijn om uw rijervaring op alle mogelijke manieren te verbeteren. Intelligente Adaptive Cruise Control helpt bijvoorbeeld om lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger te maken. Met de selecteerbare rijmodi, waaronder Normal, Slippery, Tow/Hall en de nieuwe EcoMode, kunt u de prestaties aanpassen naargelang de job en omstandigheden. Er is zelfs een geavanceerd Blind Spot Information System, een breedbeeldcamera aan de voorkant en een camera aan de achterkant met lamp, die allemaal helpen om uw aandacht op de weg te houden. 

All New Ford Transit Minibus rear view camera graphic
All New Ford Transit Minibus Ecoblue engine

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

Dankzij een reeks geavanceerde, 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren van de volgende generatie is de nieuwe Transit Bus krachtiger en efficiënter dan ooit tevoren. De nieuwe Transit Bus is ook verkrijgbaar met een verfijnde Heavy Duty Truck (HDT)-motor om de prestaties te maximaliseren. Met tot 170 pk in zowel handgeschakelde als automatische transmissieopties vindt u gegarandeerd de transmissie die aan uw specifieke behoeften voldoet. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro HDT6.0-emissienormen.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Transit Bus is nu verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks krachtige voordelen, waaronder tot 4G wifWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, zodat u en uw passagiers altijd verbonden blijven. Het systeem kan ook live verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks naar uw SYNC 3-navigatiesysteem sturen, zodat u de files kunt vermijden en de snelste route naar uw bestemming kunt vinden. U kunt zelfs de status van uw voertuig in de gaten houden en meldingen ontvangen wanneer het systeem onderhoud nodig heeft. 

All New Ford Transit Minibus FordPass app close up
All New Ford Transit Minibus front camera graphic

Technologie om u veilig te houden

De nieuwe Transit Bus zit boordevol geavanceerde technologieën en slimme systemen die zijn ontworpen om de veiligheid en beveiliging te verbeteren. Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection waakt bijvoorbeeld over de weg en waarschuwt u voor voertuigen of voetgangers die het pad van het voertuig kunnen doorkruisen. Als u niet reageert op de waarschuwingen, kan het systeem de remmen zelfs automatisch inschakelen. Bovendien helpt een geavanceerd alarm om uw Transit en de inhoud ervan veilig te houden.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top