Home > Coming soon > New Ford Focus ST

NEW FORD FOCUS ST

VERWACHT ZOMER 2019

Gebouwd om te presteren

Uitgerust met een nieuwe, krachtigere motor, sportieve ST-ophanging en slimmere, meer verbonden technologie. De nieuwe Focus ST is er bijna, en is speciaal gebouwd voor de ultieme Focus-rijervaring.

New Ford Focus ST in het blauw geparkeerd vooraanzicht

Puur rijplezier

Dit is de Focus zoals u hem nog nooit eerder hebt gezien. De geheel nieuwe Focus ST is nauwkeurig ontworpen om krachtiger, reactiever en leuker dan ooit tevoren te zijn. De 2.3-liter EcoBoost benzinemotor zal naar verwachting een indrukwekkend koppel van 420 Nm en een vermogen van 280 pk produceren. Dat is genoeg om u van 0-100 km/u te brengen in slechts 6 seconden. En met een nieuwe, verfijnde ophanging kan u echt contact maken met de weg, waardoor u meer controle en een opwindende rijdynamiek krijgt.

Slimmere prestaties

Dit is niet alleen de krachtigste en meest reactieve Focus ST. Het is ook de slimste. Zodra u plaatsneemt achter het stuur in de RECARO Performance-zetel wordt u omringd door verschillende geavanceerde technologieën die u helpen om elke rit nog beter te maken. Een optionele FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem levert realtime verkeersupdatesFordPass with Live Traffic, waarschuwingen over de staat van het voertuig en stelt u zelfs in staat om uw auto op afstand te vergrendelen en te ontgrendelen. Terwijl een B&O-geluidssysteem van 675 watt en 10 luidsprekers ervoor zorgt dat elk nummer precies zo klinkt zoals de artiest bedoeld heeft.

New Ford Focus ST interieur
New Ford Focus ST in het blauw achteraanzicht exterieur

Maximale controle

Voor het eerst is de Focus ST uitgerust met een elektronisch sperdifferentieel. Deze geavanceerde technologie is ontworpen om de tractie te maximaliseren en betere prestaties en stabiliteit te leveren. Het systeem analyseert voortdurend uw snelheid, bochtenwerk en de toestand van de weg en stuurt dan automatisch het koppel bij waar nodig. Dit zorgt ervoor dat het wiel met de meeste tractie de meeste kracht krijgt om u controle en kracht te geven wanneer u van rijstrook verandert, op moeilijke wegdekken of wanneer u gas geeft in de bochten op het circuit.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top