Configurator Testrit Verdelers Ask Ford
Home > Coming soon > New Ford Edge

NEW FORD EDGETooltip

BESCHIKBAAR VANAF WINTER 2018

Ford Edge red front grille with pedestrian near by

Net zo opvallend als u

Atletisch. Zelfverzekerd. Opvallend. De buitenkant van de nieuwe Edge is moeilijk te negeren. Het intelligent, ultramodern design zorgt voor een slankere, meer gestroomlijnde en atletische vorm. Details zoals een slanker, breder voorrooster en nieuwe achterlichten zetten de opwindende prestaties en sportieve uitstraling beter in de verf. Terwijl de nieuwe koplampen, mistlichten en bumpers hem een opvallend, dominant gezicht geven en een zelfverzekerde aanwezigheid op de weg projecteren. De nieuwe dagrijlichten zijn een opvallende toevoeging en de imposante lichtmetalen velgen van 20 inch vervolledigen het beeld.

De cabine: een concertzaal

Bereid u voor op B&O PLAY, een rijk, krachtig klinkend 1000W audiosysteem. Het 12 luidsprekers tellende audiosysteem omvat krachtige surroundluidsprekers in de d-stijlen. En deze geavanceerde technologie is speciaal ontworpen en ontwikkeld voor de Edge door de gespecialiseerde geluidstechnici van B&O PLAY. Het systeem is overigens afgestemd en geoptimaliseerd voor rijden op verschillende wegomstandigheden. Dus op welk terrein u ook rijdt, u krijgt een constant hoge geluidskwaliteit. Om de verfijnde sfeer in de cabine verder te verbeteren, zijn de ramen van de cabine gemaakt van gelamineerd glas. Active Noise Control is ook ontwikkeld om ongewenste geluiden te dempen en geeft een echt gevoel van rust tijdens het rijden.

Ford Edge B&O PLAY music concert with lights
Ford Edge front interior man driving at steering wheel

Slimmer op alle vlakken

De nieuwe Edge is uitgerust met een benijdenswaardige lijst van technologieën en functies, waaronder SYNC 3 met spraakbesturing en aanraakscherm. Een draadloos laadpad houdt uw smartphone opgeladen. Met de optie van een FordPass Connect Modem die verbinding kan maken met het internet en van uw auto een wifi-hotspot voor maximaal tien apparaten kan maken is een volledig opgeladen gsm nog handigerTooltip. Adaptive Cruise Control met Stop & Go past uw cruisecontrol-snelheid automatisch aan op basis van de snelheid van het voorliggend voertuig. Als het verkeer tot stilstand komt, zal de motor automatisch stoppen en herstarten wanneer de weg weer vrij is. Het systeem kan zelfs snelheidsborden herkennen en de snelheid van uw cruisecontrol overeenkomstig aanpassen. Steering Assist kan u ook helpen op de rijbaan te blijven. En een reeks geavanceerde dieselaandrijflijnen omvat nu een 2.0-liter EcoBlue motor. Naast het leveren van maximaal 238 pk en 500 Nm koppel is hij ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren.

 

<%-DealerName%>

<% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top