Ford E-Transit front vie parked with fleet

POWER VOOR UW BEDRIJF

NEW FORD E-TRANSIT

Ford E-Transit, verwacht in 2022

De afbeeldingen zijn niet volgens EU-specificatie

Chassisconversie (voertuig uiterst links) is louter voor illustratieve doeleinden

  •  
    MAX. LAADRUIMTE
  •  
    MAX. BRUTO LAADVERMOGEN (EXCL. PASSAGIERS)
  • miles
    RIJBEREIK (ZUIVER ELEKTRISCH)
  • Hou me op de hoogte

VOLLEDIG ELEKTRISCH. GEEN COMPROMISSEN.

Een nieuwe Transit is onderweg. Speciaal gemaakt om net zo sterk, capabel en veelzijdig te zijn als altijd. En nu ook zonder uitstoot tijdens het rijden. De E-Transit is de nieuwste aanwinst in de groeiende reeks elektrische voertuigen van Ford en luidt een nieuw tijdperk in voor de iconische Transit-bestelwagen.  De accu van 67 kWh en 400 volt is ontworpen om uw bedrijf te laten groeien en voldoet tegelijkertijd aan de duurzaamheidsdoelstellingen. Hij levert tot 350 km rijbereik met één laadbeurtd1. De volledig elektrische aandrijflijn zorgt ervoor dat u steeds toegang hebt tot lage-emissiezones. Met Pro Power Onboard kunt u uw gereedschap overal aansluiten op een stopcontact van 2,3 kW / 230 volt. De E-Transit is verkrijgbaar in twee hoogte- en drie lengtevarianten en biedt 15,1 kubieke meter laadruimted2. Wat uw wensen ook zijn, er is steeds een configuratie die power geeft aan uw bedrijf.

Ford E-Transit being charged by man

RIJDEN ZONDER UITSTOOT

U kunt niet alleen profiteren van een besparing van ongeveer 40%d3 op uw onderhoudskosten in vergelijking met dieselvoertuigen, maar als volledig elektrisch voertuig zorgt de E-Transit ervoor dat u zonder uitstoot kunt rijden. Hierdoor kunt u door lage-emissiezones rijden en krijgt uw bedrijf een duwtje in de rug om de doelstellingen rond duurzaamheid en het verminderen van koolstofdioxide te halen. U kunt het milieu een nog grotere dienst bewijzen door een hernieuwbare energieleverancier te gebruiken bij het opladen van uw voertuig.

Ford E-Transit driving through residential street

GERUISLOOS RIJDEN

Met een fluisterstille elektrische aandrijflijn kunt u met de E-Transit altijd en overal werken. Of u nu 's nachts werkt of 's ochtends bestellingen bezorgt, de elektrische bestelwagen zorgt ervoor dat lokale geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt.

Man using power tools outside Ford E-Transit

PRO POWER ONBOARD

Met zijn grote elektrische accu voorziet de E-Transit uw gereedschap overal van stroom. De Pro Power Onboard is verkrijgbaar als extra optie en levert 2,3 kW vermogen zonder dat er een generator nodig is. U kunt dus gewoon uw boren, zagen, laptops of andere toestellen aansluiten op het stopcontact van 230 volt en aan de slag gaan.

GEEN COMPROMISSEN

De intelligent ontworpen E-Transit laat u zonder uitstoot rijden en doet geen afbreuk aan de legendarische mogelijkheden van de Transit. De accu bevindt zich onder de hoofdcarrosserie van het voertuig om de ruimte te maximaliseren. Met een keuze uit drie lengtes en twee dakhoogtes hebt u tussen 9,5 en 15,1 kubieke meter beschikbare laadruimte die tot 1.616 kg ladingd4 kan vervoeren. En met een optionele, elektrische laaddeur aan de zijkant en hoge achterdeuren met downlighter hebt u moeiteloos toegang tot uw lading.

Ford E-Transit showing interior loadspace
Ford SYNC 4 screen close up

FORD SYNC 4

Ford SYNC 4 is een communicatie- en entertainmentsysteem dat via de cloud is verbonden. De cloudconnectiviteit van SYNC 4 maakt een geavanceerde routeplanning en spraakherkenning mogelijk. Over the Air Updates zorgen ervoor dat de interface van uw bestelwagen voortdurend evolueert. En met draadloze smartphone-integratie, elektrisch voertuigoplaadbeheer, een nieuw 12 inch touchscreen en nog veel meer, ervaart u een nieuwe wereld van connectiviteit met SYNC 4d5.

Ford Telematics being shown by man at building site

FORD TELEMATICS

Als u een groter wagenpark beheert, kunnen onze Ford Telematics-oplossingen u helpen om het doeltreffender te beheren, de productiviteit te maximaliseren en de stilstand van uw voertuigen te minimaliseren. Ford Telematics biedt krachtige, datagestuurde inzichten in de dagelijkse werking van uw wagenpark. Hierdoor kunt u snel de status van uw voertuigen bekijken en de productiviteit verbeteren door problemen die aandacht vereisen snel te identificeren.

Depot charging graphic

OPLADEN AAN UW MAGAZIJN

Wij kunnen u voorzien van de hard- en software om uw wagenpark aan het eind van de dag eenvoudig op te laden. We kunnen een oplaadpunt op uw terrein installeren om uw E-Transit in iets meer dan 8 uur op te laden van 0 - 100%d6.

Public charging graphic

OPENBARE OPLAADPUNTEN

Waar uw bedrijf u ook brengt, het opladen van uw E-Transit moet vlot kunnen gebeuren. Ons snelgroeiende FordPass-oplaadnetwerk zal tegen 2021 meer dan 150.000 openbare oplaadpunten in heel Europa hebben. Bovendien kunt u op 400 locaties gebruikmaken van de krachtige en snelle oplaadstations van IONITY, elk met meerdere oplaadpunten. 

Home charging graphic

THUIS OPLADEN

De E-Transit thuis opladen is net zo eenvoudig als het opladen van uw smartphone. Het is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat uw bestelwagen klaar is om te vertrekken wanneer u dat wilt. U kunt aan uw woning ook een Ford Connected Wallbox installeren om uw voertuig nog sneller en comfortabeler op te laden.

Klik op onderstaande links voor meer informatie