HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT > Eigenschappen > Comfort

Comfort

De cabine van de nieuwe Transit is gebouwd voor duurzaamheid, gebruiksgemak en comfort. Het slimme ontwerp van de cabine zorgt voor heel wat opbergmogelijkheden. De materialen zijn gekozen om de zwaarste klussen te doorstaan en maken lange ritten comfortabel. De slimme technologieën, waaronder een ingebouwde FordPass Connect-modem, zijn zo handig dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

Voor het eerst is de nieuwe Transit verkrijgbaar met een FordPass Connect-modemFordPass Connect Modem. Het systeem biedt een reeks waardevolle voordelen, waaronder 4G wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, en realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic rechtstreeks op uw ingebouwde navigatiesysteem. Wanneer u dit systeem combineert met de FordPass app op uw telefoon, kunt u controleren of u de deuren hebt vergrendeld, en ze vervolgens vanop afstand vergrendelen of ontgrendelen. U kunt zelfs de locatie van uw auto op een kaart zien. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken als u op een onbekende locatie niet meer weet waar u uw auto geparkeerd hebt.

SYNC 3. Voor een moeiteloze handenvrije-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Ford Transit Van interior LCD screen close up
New Transit Van powerfold mirror close up

Buitenspiegels die zichzelf kunnen beschermen

Deze elektrisch bedienbare spiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford easy fuel close up
Ford Transit Van interior showing Adjustable Heated Seats

Extra comfort met verstelbare, verwarmbare zetels

Hoe koud het buiten ook is, in uw voertuig moet u het altijd warm hebben. Optionele verwarmbare en verstelbare voorzetels laten u zelfs in de winter comfortabel werken.

Top