FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

De Ford Transit Custom Trail heeft een robuust, nieuw ontwerp en verbeterde mogelijkheden en is ontworpen om ervoor te zorgen dat uw bedrijf in beweging blijft. 

Het mechanische sperdifferentieel (alleen bij handmatige transmissie) verbetert de controle van de Transit Custom Trail wanneer u van de gebaande paden rijdt door vermogen te sturen naar de wielen met de meeste tractie. Terwijl een reeks verfijnde motoren de efficiëntie verbetert en uitstoot vermindert. 

Door de opvallende stijl van het exterieur van de Transit Custom Trail, waaronder een unieke grille aan de voorkant met opvallende FORD-letters, valt u gegarandeerd overal op. En 10-spaaks 16"  lichtmetalen velgen maken de look af.

ZIE WAT HET VERSCHIL MAAKT

BELANGRIJKSTE EIGENSCHAPPEN

Wanneer het werk buitengewone prestaties van u verwacht, hebt u een bestelwagen nodig waarop u kunt vertrouwen. Met een mechanisch sperdifferentieel (alleen bij handmatige transmissie) helpt de Transit Custom Trail u om zelfs de meest afgelegen bestemmingen te bereiken. En met een indrukwekkend nieuw ontwerp met optionele dakrails en zijtreden valt u gegarandeerd op in de menigte.

Klik op onderstaande links voor meer informatie