HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Veiligheid & beveiliging

Veiligheid & beveiliging

De nieuwe Transit Courier bevat een reeks slimme technologieën die zijn ontworpen om u, uw voertuig en andere weggebruikers te beschermen. Systemen zoals Electronic Stability Control en Traction Control helpen u om de stabiliteit in uitdagende rijomstandigheden te verbeteren. En de Bandendruksensoren kunnen u zelfs waarschuwen wanneer uw banden druk verliezen.

New Ford Transit Courier in motion on a street

Verbeterde stabiliteit onder moeilijke rijomstandigheden

Elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Het detecteert wanneer het grip verliest en past automatisch een remimpuls toe op afzonderlijke wielen zodat het voertuig gestabiliseerd wordt. Met geavanceerde sensoren van het antiblokkeersysteem en Traction Control System controleert het het gedrag van het voertuig.

Maximale grip met minimale krachtinspanning

Door ons geavanceerd tractiecontrolesysteem wordt een te sterke wielspin voorkomen en krijgt u de beste grip, prestaties en stabiliteit op het moment dat u deze het hardste nodig hebt. Het systeem controleert voortdurend het vermogen dat naar elk wiel wordt gestuurd en past dit aan om een maximaal contact en de meeste grip te verkrijgen wanneer u versnelt.

New Ford Transit Courier showing the Traction Control System
Tyre Pressure Monitoring

Een vroege waarschuwing als een band leegloopt

Als bij een van de banden de spanning tijdens de rit daalt, waarschuwt het bandenspanningscontrolesysteem u door een pictogram op het instrumentenpaneel te laten oplichten.

Geavanceerde systemen voor meer gecontroleerd remmen

Een antiblokkeersysteem (ABS) en elektronische remkrachtverdeling werken samen, zodat u op beheerste wijze kunt remmen. Emergency Brake Assist helpt ook om uw voertuig zo doeltreffend mogelijk te laten remmen in een noodsituatie. Het wordt automatisch geregeld via het Electronic Stability Control systeem, dat detecteert hoe hard u op het rempedaal drukt en nog harder het rempedaal zal indrukken als dat nodig is. En wanneer u hard remt, laat het noodremlichtsysteem de remlichten knipperen om andere bestuurders te waarschuwen.

New Ford Transit Courier at pedestrian crossing
Transit Custom Protection against roll-over

Continue bescherming tegen omrollen

De unieke rolsensor van Ford helpt het Roll Stability Control-systeem om de banden stevig op de grond te houden, vooral in omstandigheden waarbij het zwaartepunt hoog ligt of in bochten met negatieve verkanting.

Verbeterd airbagsysteem

De nieuwe Transit Courier is verkrijgbaar met bestuurders- en passagierairbags en een verbeterd activeringssysteem.

Red Ford Transit Courier showing the airbags
New Ford Transit Courier side view

Centrale vergrendeling met afstandsbediening

De nieuwe Transit Courier heeft centrale deurvergrendeling vanop afstand die veiliger is dan ooit tevoren. U kunt namelijk kiezen om een deur afzonderlijk te openen terwijl de andere deuren vergrendeld blijven, totdat u een schakelaar activeert op de deur van de bestuurder. U kunt deze schakelaar ook gebruiken om alle deuren van het voertuig te openen/sluiten.

Twee gesofisticeerde alarmsystemen

De nieuwe Transit Courier is verkrijgbaar met een optioneel perimeter-alarmsysteem dat afgaat wanneer de deuren of de motorkap door middel van geweld worden geopend.

New Ford Transit Courier showing the alarm options
Top