HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Rijervaring

Rijervaring

De nieuwe Transit Courier is uitermate toereikend, en niet alleen voor uw lading. De cabine zit boordevol slimme technologieën die u helpen het maximale uit uw dag te halen. Cruise Control met instelbare snelheidsbegrenzer helpt om die lange ritten minder vermoeiend en efficiënter te maken. Terwijl een achteruitrijcamera en parkeersensoren het parkeren eenvoudiger en probleemloos maken.

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device

Minder vermoeiende, zuinigere ritten

Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Daarnaast houdt de regelbare snelheidsbegrenzer u binnen een vooraf ingestelde snelheidslimiet naar keuze. Het systeem helpt u niet alleen brandstof besparen, het minimaliseert ook de kans dat u een snelheidsovertreding begaat. Naast hun praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg ontspannender maken.

Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Eenvoudiger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes... De achteruitkijkcamera toont alle obstakels achter u, op een ingebouwd scherm in de middenconsole. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera schakelt automatisch in wanneer u de auto in achteruit zet.

Ford Transit Courier rear view camera
New Ford Transit Courier in motion going uphill

Extra controle bij vertrek op een helling

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2-3 seconden langer de druk op het remsysteem, waardoor u uw auto beter onder controle kunt houden omdat u meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Het is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

Sensoren die het parkeren makkelijker maken

Parkeersensoren aan de voor- en achterkant helpen u de afstand te schatten tussen uw voertuig en obstakels voor of achter u. Wanneer de sensoren een object detecteren, activeren ze een visueel en auditief waarschuwingssignaal dat steeds harder klinkt naarmate u dichterbij komt.

New Ford Transit Courier parking distance sensors
Ford SYNC with Emergency Assistance

Ford SYNC Emergency Assistance

Een belangrijk onderdeel van Ford SYNC, dat levens kan redden, is de Emergency AssistanceFord SYNC Emergency Assistance. In het onwaarschijnlijke geval dat een ongeval zich voordoet, waarbij de airbag wordt geactiveerd of de benzinepomp word uitgeschakeld, kan de technologie een aangesloten mobiele telefoon met Bluetooth® gebruiken om direct de nooddiensten te bellen. U kunt de oproep onderbreken of indien nodig met de hulpdiensten praten. Het systeem kan, zelfs als u bewusteloos bent, cruciale informatie geven, zoals uw GPS-coördinaten.

Top