HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Efficiënt, wendbaar en leuk om mee te rijden. De nieuwe Transit Courier combineert lonende rijdynamiek met een indrukwekkend lage CO2-uitstoot en uitstekende brandstofzuinigheid. De bekroonde 1.0 Ford EcoBoost-benzinemotor en de verfijnde 1.5 Duratorq TDCi-dieselmotor worden gecombineerd met een handgeschakelde zesversnellingsbak voor soepele en responsieve prestaties, waar u ook gaat.

New Ford Transit Courier 6-speed manual transmission

Een transmissie met 6 versnellingen bespaart brandstof

De nieuwe Transit Courier is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat leidt tot nog energiezuiniger en efficiënter rijden. Zodra u een voldoende hoge snelheid behaald heeft, schakelt u uw bestelwagen in de 6de versnelling en bespaart u brandstof tijdens het rijden. U zult merken dat het schakelen ook vlot en snel verloopt.

Haal alles uit uw motor

De revolutionaire 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor met 3 cilinders geeft u al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1,6 liter benzinemotor, maar met een betere brandstofzuinigheid en lagere CO2-uitstoot.

New Transit Courier powerful and fuel-efficient diesel engines
Ford New Transit Courier Active grille shutter

Active Grille Shutter

Wanneer u traag rijdt, houdt het Active Grille Shutter-systeem de grilleventilatie open om de motor af te koelen. Wanneer u sneller rijdt kan het de grille automatisch sluiten, wat de aerodynamica verbetert en brandstof helpt besparen. Na verloop van tijd kan deze technologie een groot verschil maken op uw brandstofverbruik.

Verbruik minder brandstof met Auto Start-Stop

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen terwijl essentiële onderdelen zoals koplampen, airco, radio en het Ford SYNC-systeem nog steeds stroom krijgen. Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto Start-Stop is met name efficiënt in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

New Ford Transit Courier auto Start Stop
Ford Transit Courier turning circle

Maak van elke bocht kinderspel

In tegenstelling tot grotere bestelwagens heeft de nieuwe Transit Courier een korte draaicirkel van slechts 10,5 m, waardoor u snel en eenvoudig kunt keren en parkeren in drukke en zelfs smalle straten.

 

Top