HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De nieuwe Transit Courier maakt kinderspel van bijna elke taak. De laadvloer van 1.620 mm heeft een draagvermogen tot 600 kg en meer dan voldoende ruimte voor ladingen, gereedschapskisten en materiaal. En met de optionele neerklapbare passagiersstoel en het vouwbare tussenschot kunt u items tot 2,59 meter lang vervoeren. De schuifdeur aan de zijkant van de bestelwagen maakt ook eenvoudig laden en lossen van uw lading mogelijk.

 

Ford Transit Courier folding mesh bulkhead

Handige opbergruimte voor lange ladingen

De nieuwe Transit Courier is verkrijgbaar met een reeks tussenschotten die de passagierscabine van de laadruimte scheiden. Wanneer het optionele vouwbare tussenschot wordt gecombineerd met de neerklapbare passagiersstoel, kunt u items tot 2,59 meter lang door de achterdeuren en in de cabine laden.

Indrukwekkende laadruimte en toegang

Intelligent design in de nieuwe Transit Courier zorgt voor een indrukwekkende laadruimte in alle drie de dimensies: lengte, breedte en hoogte. De laadvloer van 1.620 mm biedt een laadvermogen van 2,3 kubieke meter. En met het standaard tussenschot geïnstalleerd, opent de schuifdeur aan de zijkant tot 453 mm waardoor ladingen gemakkelijk kunnen worden geplaatst.

New Ford Transit Courier smart load space
Cargo tie-down points

Meer praktische, zijdelingse bevestigingsmiddelen voor de lading

De sjorogen zijn over het algemeen op de vloer gemonteerd. Maar deze kunnen moeilijk bereikbaar zijn wanneer u probeert om uw lading te beveiligen. De Transit Courier is daarom voorzien van sjorogen die zich net boven de vloer, op de zijwand van de laadruimte bevinden. Dit zorgt voor een obstakelvrije vloer, zodat deze eenvoudiger kan worden betreden. Dit vermijdt tevens ophoping van vuil en zorgt ervoor dat de vloer makkelijker te reinigen is.

Zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kunt werken

De optionele LED-verlichting van de laadruimte vergemakkelijkt het laden en lossen in het donker.

Cargo area lighting
Ford Transit Courier man in snow gear

Grondig getest

Alle materialen in de cabine ondergingen uitgebreide testen om maximale duurzaamheid te garanderen. Minder slijtage betekent dat uw voertuig er langer keurig en professioneel blijft uitzien waardoor het de herverkoopwaarde blijft behouden.

Ford voor uw bedrijf

Vergeet niet, met een netwerk van meer dan 750 Transit Centra en Business Centrum Dealers in heel Europa, bent u nooit ver weg van gespecialiseerde hulp, advies en onderhoud.

Specialist support from Ford Transit Centres
Ford Transit Courier Multi-Piece Rear Bumper

Meerdelige achterbumper voor eenvoudige reparaties

In tegenstelling tot andere bestelwagens in dezelfde klasse, moet je niet de hele bumper van de Tranist Courier vervangen als u een deuk aan één kant hebt. Dat komt door het driedelige ontwerp, waardoor individuele stukken kunnen worden vervangen voor voordelige reparaties.

Top