HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Het interieur van de Nieuwe Transit Courier combineert een ultramodern ontwerp met doordachte technologieën voor een comfortabele en handige rijervaring. De toevoeging van geavanceerde SYNC 3-connectiviteit maakt moeiteloze bediening van uw telefoon, entertainment, navigatie en meer mogelijk. Terwijl slimme systemen, waaronder automatische grootlichten, automatische ruitenwissers, en het Ford Easy Fuel-tankvulsysteem helpen om uw werkdag eenvoudiger te maken.

 

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Een veilige plaats voor al uw toestellen

De MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Stel de gewenste temperatuur in.

Met de optionele Electronic Automatic Temperature Control (EATC) hoeft u slechts de gewenste interieurtemperatuur te kiezen en het systeem handhaaft deze met de geavanceerde airconditioning. Met een nieuwe, automatische instelling in drie stappen controleert u hoe snel en sterk de temperatuur in uw auto stijgt of daalt.

Ford Easy Fuel-tankvulsysteem, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw voertuig, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat het Ford Easy Fuel-tankvulsysteem een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Transit Couriier Easy-Fuel
Ford Transit Courier Quickclear heated windscreen

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden.

Overal handige opbergruimtes

De nieuwe Transit Courier zit vol handige opbergruimtes. Het opbergvak boven het hoofd zorgt er bijvoorbeeld voor dat alles wat u nodig hebt binnen handbereik is, en in de diepe middenconsole is er plaats voor een A4-klembord of een kleine laptop. Er is ook een handige opbergruimte onder de stoel voor het opbergen van uw waardevolle spullen. En dankzij het handschoenenkastje en twee bekerhouders zult u voor alles een plaatsje vinden.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Ruitenwissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors beginnen te wissen zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en passen vervolgens de wissnelheid aan de weersomstandigheden aan. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Koplampen die automatisch aan gaan wanneer het nodig is

De automatische koplampen beschikken over sensoren die detecteren wanneer het begint te schemeren of wanneer er plots minder licht is, als u een tunnel inrijdt bijvoorbeeld. De automatische koplampen gaan dan vanzelf aan, zodat u gemakkelijker en veiliger rijdt.

New Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
New Ford Transit Courier mirrors

Zijspiegels die zichzelf kunnen beschermen

Deze elektrisch bedienbare spiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers.

Uw bestelwagen: Uw kantoor

Met de ingebouwde mobiele connectiviteit in het voertuig is het nog nooit zo eenvoudig geweest om zaken te doen, waar u ook bent. De cabine heeft functionaliteiten die allemaal zodanig zijn ontworpen dat u alles binnen handbereik hebt. Er is een 12V-aansluiting, een AUX-ingang en zelfs een USB-aansluiting.

New Ford Transit Courier detail of the seat with mobile connectivity

Handig opbergvak boven het hoofd

Dankzij het intelligente interieurontwerp heeft de cabine van de nieuwe Transit Courier verbazend veel opbergruimte. Het opbergvak boven het hoofd is groot genoeg voor een A4-klembord en zorgt ervoor dat je alles binnen handbereik hebt.

Top