HULP NODIG?

Typ hier uw vraag…
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER > Eigenschappen > Veiligheid

Veiligheid

De nieuwe Ford Ranger bevat een reeks slimme systemen om u, uw passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Sommige technologieën, zoals Pre-Collision Assist, helpen in de eerste plaats om de kans op ongevallen te voorkomen. Andere, zoals airbags, helpen om de impact van een verkeersongeval te verminderen. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde systemen om de lading of het gereedschap in uw voertuig te beveiligen voor uw gemoedsrust.

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt RADAR- en cameratechnologie om de weg voor het voertuig te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

Red Ford Ranger braking assist graphic

Helpt u remmen aan hogere snelheden

Het Active Braking-systeem is een innovatieve veiligheidsvoorziening die actief is wanneer u sneller dan 50 km/u rijdt. De technologie scant de weg voor u en waarschuwt u als het detecteert dat een botsing waarschijnlijk is. Als u niet reageert, maakt het systeem de remmen klaar en begint het vervolgens te remmen om u te helpen vertragen.

Top