HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT CUSTOM

FORD TRANSIT CUSTOM

De Transit Custom is sinds jaar en dag gekend voor zijn robuustheid, functionaliteit en betrouwbaarheid maar ook voor zijn uitmuntende design en vakmanschap. Nu biedt hij echter nog meer innovatieve functies en slimme technologieën. De Transit Custom is bovendien een stuk efficiënter dankzij een reeks geavanceerde diesel- en hybride motoren. Het resultaat is de meest verfijnde en elegante bestelwagen ooit. 

Tourneo Custom PHEV skeletal view of powertrain

Een kleine elektrische motor kan de efficiëntie verbeteren

De Transit Custom is verkrijgbaar als een Mild Hybrid (mHEV) met EcoBlue dieselmotor. Deze technologie helpt om het brandstofverbruik en de uitstoot te beperken, via een kleine elektrische motor met accu die de verbrandingsmotor ondersteunt als dat nodig is. Kinetische energie en regeneratief remmen laden de hybride accu van 48 volt op tijdens het rijden.

Tourneo Custom PHEV skeletal view of battery

Het beste van beide werelden

De Transit Custom Plug-in Hybrid (PHEV) gebruikt twee afzonderlijke stroombronnen. Een elektrische motor met accu drijft het voertuig aan, terwijl de 1.0 l Ford EcoBoost-benzinemotor de hybride accu oplaadt zodat u verder kunt rijden. De bestuurder kan kiezen uit drie beschikbare EV-modi, waaronder EV Now, waarmee u zonder uitstoot op elektrisch vermogen in totaal 56 km kunt rijden (het rijbereik kan variëren afhankelijk van het voertuig, weersomstandigheden en rijgedrag). De PHEV-accu kan ook opgeladen worden via de meeste AC-netwerklaadpunten.

Tourneo Custom PHEV EcoBlue diesal engine

Efficiënte dieseltechnologie

De Transit Custom heeft een reeks 2.0-liter Ford EcoBlue-dieselmotoren, met vier beschikbare aandrijflijnen die een vermogen tot 185 pk bieden. Het AdBlue® Catalytic Reduction-systeem zet de NOx in uitlaatgassen om in stikstof en water. Zo voldoet elke motor aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Helpt u om binnen de snelheidslimiet te blijven

De Transit Custom beschikt nu over Intelligent Speed Assist, ontworpen om het gebruik van uw snelheidsbegrenzer te verbeteren zodat u zich kunt concentreren op de weg. Eerst detecteert de Traffic Sign Recognition camera automatisch de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd), vervolgens zal het systeem uw maximale snelheid automatisch aanpassen aan die limietTooltip.

New Ford Transit Custom with SYNC 3

SYNC 3. Voor een moeiteloze handenvrije-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 8" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live Traffic kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Houd uw aanhangwagen op het rechte pad

De stabiliteitsfunctie voor aanhangwagens registreert het ‘deinen’ of slingeren van een aanhangwagen en verlaagt de snelheid van uw voertuig zodat u snel de controle terugkrijgt, waardoor het voorttrekken van een aanhangwagen gemakkelijker wordt. Het systeem vertraagt het voertuig door de motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

New Ford Transit Custom with tow

Toonaangevende laadruimte en toegankelijkheid

De Transit Custom biedt een indrukwekkende laadruimte in alle drie de dimensies: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig standaard platen van 2,5 x 1,2 meter op hun zijde of plat op de vloer, drie europalletten en , dankzij de unieke opbergruimte voor lange ladingen, voorwerpen tot 3m lang kunt vervoeren. De bestelwagen biedt over het algemeen 6 kubieke meter aan laadruimte met een standaard tussenschot - en dit is slechts voor de versie met korte wielbasis (L1). De versie met lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. Een brede zijlaaddeuropening, geoptimaliseerde openingshoogte en een lage opstap aan de achterkant zorgen voor een moeiteloze toegang tot de laadruimte. De schuifdeuren beschikken ook over een controlemechanisme dat ze veilig open houdt tijdens het laden.

Best Selling Van 2021

De uitreiking van de FLEET Manager of the Year award is traditioneel de gelegenheid om de voertuigen te belonen die het voorbije jaar het meest zijn geregistreerd in verschillende categorieën. De prijzen zijn gebaseerd op cijfers van FEBIAC en de DIV. De Ford Transit Custom werd winnaar in de categorie lichte bedrijfsvoertuigen (tot 3,5 ton), met 4.091 ingeschreven eenheden. 

Best Selling Van 2021

Flexibel en geschikt voor elke business

Wat voor werk u ook doet of bedrijf u hebt, de Transit Custom is in staat om aan al uw eisen te voldoen.
Hij is leverbaar in drie verschillende modellen: Bestelwagen, Multi-Use en Kombi. U kunt kiezen uit twee lengtevarianten, twee hoogtevarianten, vier verschillende serieuitvoeringen en diverse opties. Dit betekent dat er altijd een Transit Custom is samen te stellen die past bij uw bedrijf, werkzaamheden, eisen en wensen.

Bestelwagen

De Transit Custom Van is een functionele ladingdrager, met een laadschot over de gehele hoogte en breedte (met ruit of zonder ruit), die de laadruimte scheidt van de cabine, en met de keuze uit twee of drie zetels voorin. U kunt opteren voor enkele of dubbele schuifdeuren, scharnierende achterdeuren of een achterklep.

 

Multi-Use

Net als bij de bestelwagen kunt u kiezen tussen twee of drie zetels voorin. Daarnaast biedt de Multi-Use een extra vaste rij van drie zetels, achter de voorste rij. Vervolgens scheidt een vast laadschot met ruit de tweede rij zetels van de laadruimte.

Kombi

Bij de Transit Custom Kombi kunt u de balans tussen passagiersruimte en laadruimte wijzigen, als dat nodig is. Het flexibele banksysteem beschikt over een tweede rij van drie zetels, en kan dus vijf of zes mensen in totaal vervoeren. Deze innovatief ontworpen zetels zijn gegroepeerd als een enkele zitplaats en een dubbele zitplaats. U kunt ze vouwen en rollen zodat ze maar de helft van de ruimte innemen, of volledig te verwijderen - zodat u de bagageruimte kunt configureren naar wens.

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top