Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Rijervaring

Rijervaring

De combinatie van een verfijnd koetswerkdesign, geavanceerd stuursysteem en fijn afgestelde rijdynamica helpen u om te genieten van uw tijd achter het stuur van een Transit Courier. State-of-the-art technologieën helpen ook om het rijden veiliger en het leven eenvoudiger te maken, terwijl andere systemen het brandstofverbruik optimaliseren. Voeg hieraan de uitstekende beweeglijkheid van een klein voertuig toe en u hebt de perfecte bestelwagen voor uw bedrijf gevonden.

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®Tooltip. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Eenvoudiger en veiliger achteruitrijden

Paaltjes, fietsen, lage muurtjes... De achteruitrijcamera toont alle obstakels achter u op een ingebouwd scherm in de middenconsole. Het systeem brengt niet alleen moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld, het tekent ook virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera schakelt automatisch in wanneer u de auto in achteruit zet.

Rear View Camera

Sensoren die het parkeren makkelijker maken

Parkeerafstandsensoren helpen u de afstand te schatten tussen uw voertuig en obstakels voor of achter u. Wanneer de sensoren een object detecteren, activeren ze een waarschuwingssignaal dat steeds harder klinkt naarmate u dichterbij komt.

Cruise control waardoor langere ritten relaxter verlopen

Met behulp van de bedieningselementen op het stuur kunt u de gewenste snelheid kiezen op de autosnelweg. Het systeem houdt die snelheid aan, zodat u uw voet van het gaspedaal kunt halen. Met dezelfde bedieningselementen versnelt of vertraagt u.

Cruise Control with Adjustable Speed Limiter Device
Red Ford Transit Courier in motion going uphill

Extra controle bij vertrek op een helling

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2 à 3 seconden langer de druk op het remsysteem. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen en u uw auto ook beter onder controle kunt houden. De Hill Start Assist is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

Ford SYNC Emergency Assistance

Een belangrijk onderdeel van Ford SYNC, dat levens kan redden, is de Emergency AssistanceTooltip. In het onwaarschijnlijke geval dat een ongeval zich voordoet, waarbij de airbag wordt geactiveerd of de benzinepomp word uitgeschakeld, kan de technologie een aangesloten mobiele telefoon met Bluetooth® gebruiken om direct de nooddiensten te bellen. U kunt de oproep onderbreken of indien nodig met de hulpdiensten praten. Het systeem kan, zelfs als u bewusteloos bent, cruciale informatie geven, zoals uw GPS-coördinaten.

Ford SYNC with Emergency Assistance
Top