Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Voorwielaandrijving, hoge zitpositie, geavanceerde stuurbekrachtiging en verfijnd koetswerkdesign... de Transit Courier zorgt voor een rijplezier dat u niet van een bestelwagen verwacht. U kunt uit dezelfde aandrijfmogelijkheden als voor personenwagens kiezen: Diesel of benzine, inclusief de revolutionaire 1,0 liter EcoBoost motor. Zelfs vol geladen zal de ECOnetic-technologie helpen om uw bestelwagen zo zuinig mogelijk te laten rijden.

Haal alles uit uw bezinemotor

De 1.0 liter 3-cilinder Ford EcoBoost benzinemotor levert 100 pk en een koppel van 170 Nm met een manuele transmissie met vijf versnellingen. In combinatie met andere brandstofbesparende technologieën zoals Auto Start-Stop, geeft deze gelauwerde motor u alle kracht die u verwacht van een conventionele 1.6 liter motor, maar hij is ongeveer 24% zuiniger en stoot 25% minder CO2 uit, met slechts 115 g/km met Auto Start-Stop.

Krachtige en zuinige dieselmotoren

Als u de voorkeur geeft aan een dieselmotor heeft u de keuze tussen een 75 pk of 95 pk 1.5 Duratorq TDCi-motor. Deze brandstofzuinige motoren zorgen voor een brandstofverbruik van slechts 3.7 l/100 km en een CO2-uitstoot van 96 g/km (voor de 95pk 1.5 Duratorq TDCi-motor met optionele Auto Start-Stop en 100km/u snelheidsbegrenzer).

Powerful and fuel-efficient diesel engines
Auto Start Stop

Verbruik minder brandstof met Auto Start-Stop

Wanneer u aan verkeerslichten stopt of uw auto stilstaat in de file, kan deze technologie automatisch de motor uitschakelen terwijl essentiële onderdelen zoals koplampen, airco, radio en het Ford SYNC-systeem nog steeds stroom krijgen. Wanneer u weer wilt rijden, hoeft u alleen maar de koppeling in te drukken en in de eerste versnelling te schakelen, of het gaspedaal in te drukken bij een automatische versnellingsbak om het systeem opnieuw op te starten. Auto Start-Stop is met name efficiënt in de stad, waar het brandstofverbruik tot 10% verlaagd kan worden (stadscyclus).

Top