Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Ze kan compact lijken, maar de laadruimte van 2,3 m³ biedt u 10% meer laadvolume dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Achter het standaard laadschot is er ruimte voor een Europallet. Vindingrijke en nuttige kenmerken helpen zowel uw lading als uw voertuig beschermen tegen de ontberingen van zware werkomstandigheden. En omdat de bestelwagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen, is hij niet alleen gemaakt om te blijven meegaan, maar is hij ook ontworpen om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

Ruimte voor lange voorwerpen met een vouwbaar tussenschot

Dankzij een vouwbaar tussenschot kunt u niet alleen ladingen tot 2,59m lang vervoeren, het helpt ook om de bestuurder tegen deze ladingen te beschermen aangezien ze op de opgevouwen passagierszetel rusten. Deze eigenschap komt samen met een "fold and dive" passagierszetel.

Een beter verlichte laadruimte voor veiliger en eenvoudiger laden

De nieuwe verlichting in de laadruimte is veel helderder dan de vorige modellen en is standaard inbegrepen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor ultra-heldere ledverlichting. In een voertuig van dergelijke grootte is dit een slimme en zeer praktische optie.

Cargo tie-down points

Bevestigingspunten om uw lading vast te maken

Bevestigingspunten aan de zijwand helpen de laadvloer vrij te houden en beantwoorden zowel aan de DIN- als de ISO-normen. Er zijn ook sjorogen op borst- en schouderhoogte in de structuur van de het voertuig ingebouwd, die elk een lading van 30 kg kunnen dragen.

Grondig getest

Alle materialen in de cabine ondergingen uitgebreide testen om maximale duurzaamheid te garanderen. Minder slijtage betekent dat uw voertuig er langer keurig en professioneel blijft uitzien waardoor het de herverkoopwaarde blijft behouden.

Blue Ford Transit Courier in motion going uphill
Red Ford Transit Courier showing the rear bumper in detail

Bumper uit verschillende stukken voor eenvoudige herstelling

In tegenstelling tot andere bestelwagens in dezelfde klasse, moet u niet de hele bumper van de Transit Courier vervangen als u een deuk aan één kant hebt. Dat is omdat een ingenieus design uit drie stukken betekent dat individuele delen indien nodig kunnen worden vervangen waardoor de herstelkosten lager zijn.

Lange onderhoudsintervallen zodat u langer op de weg kan blijven

Elk onderdeel van de Transit is ontworpen om de duurzaamheid te optimaliseren en langer mee te gaan zonder nood aan onderhoud. Daarom heeft hij maar elke 30.000 km of om de 12 maanden een onderhoudsbeurt nodig.

Service intervals
Specialist support from Ford Transit Centres

Gespecialiseerde ondersteuning van Ford Transit Centra

Of u nu één bestelwagen of een volledige vloot heeft, u kunt rekenen op de hulp van Ford Transit Centra. Deze gespecialiseerde centra beschikken over toegewijde salesexperts en opgeleide technici, en beschikken ter plekke ook over de nieuwste voertuigen die u kunt uitproberen. Verder zijn ze uitgerust om Ford-bedrijfsvoertuigen te onderhouden en zijn ze erop gericht om de snelle, probleemloze service te bieden die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft – niet enkel tijdens de "kantooruren". 

Maak van elke bocht kinderspel

De draaicirkel is maar net 10,5 m en van aanslag tot aanslag hoeft het stuur maar 2,6 keer te worden rondgedraaid. Het resultaat: gemakkelijker parkeren in nauwe plaatsen en een betere wendbaarheid in smalle straatjes.

Turning Circle
Top