Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Door een intelligent, eigentijds ontwerp en technologieën te combineren die bestaan om aan uw noden tegemoet te komen, is de Transit Courier zowel een doeltreffend bedrijfsvoertuig als een praktisch, comfortabel kantoor op wielen.

Een veilige plaats voor al uw toestellen

De MyFord Dock is ontworpen als houder voor uw gps, smartphone of mp3-speler en bevat een usb-poort.

Uw bestelwagen: uw kantoor

Dankzij de ingebouwde mobiele connectiviteit in de Transit was het nooit eenvoudiger om, waar u zich ook bevindt, zaken te doen. De cabine bevat eigenschappen die ontwikkeld werden om u te helpen om alles bij de hand te hebben. U hebt een of twee 12V-stopcontacten, Aux-ingang en USB-aansluiting, bekerhouders, plaats voor een laptop of A4-bestanden en een optionele opbergruimte onder de zetel.

Ford Transit Courier eatc controls in detail

Altijd op de ideale temperatuur

Met de elektronische automatische temperatuurregeling hoeft u alleen de gewenste interieurtemperatuur te selecteren en het systeem houdt deze aan met de geavanceerde airconditioning.

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Ford Easy-Fuel
Quickclear heated windscreen

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Praktische en veilige opslag

Zoals elke goede werkplek zit uw bestelwagen vol met intelligente opslag. De middenconsole bevat ruimte voor A4-dossiers, zodat u ze altijd bij de hand hebt. Voor extra beveiliging kunt u uw laptop uit het zicht opbergen in het compartiment onder de zetel. Zelfs de panelen in de voordeuren maken uitstekend gebruik van de ruimte. Ze hebben een houder voor een fles van 1.5 liter in elke deur en een handige houder voor muntstukken aan de passagierszijde.

Ford Transit Courier stowage space and cup holders
Automatic window wipers

Wissers die zich automatisch aan de regen aanpassen

De ruitenwissers met regensensors schieten in actie zodra ze vocht op de voorruit vaststellen en gaan vervolgens sneller of trager wissen naargelang de weersomstandigheden. U kunt zelfs uit verschillende gevoeligheidsniveaus kiezen die bepalen hoeveel vocht er op de ruit mag komen voordat de wissers worden ingeschakeld.

Koplampen die automatisch aan gaan wanneer het nodig is

De automatische koplampen beschikken over sensoren die detecteren wanneer het begint te schemeren of wanneer er plots minder licht is, als u een tunnel inrijdt bijvoorbeeld. De automatische koplampen gaan dan vanzelf aan, zodat u gemakkelijker en veiliger rijdt.

Blue Ford Transit Courier Auto-headlights in detail
Top