HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT COURIER

NEW TRANSIT COURIER

De wendbare nieuwe Transit Courier is de meest compacte uit de Transit-reeks, en toch bevat hij de geprezen praktische functies van grotere voertuigen.

Bovendien zit de nieuwe versie boordevol geavanceerde technologieën. Inclusief systemen om handenvrij verbonden te blijven, en om u te helpen uw snelheid te controleren en aan te passen. Ook de motoren van het voertuig werden verbeterd, zodat u energiezuiniger dan ooit tevoren kunt rijden.

Technologie die u helpt uw snelheid te controleren

Minder vermoeiende, zuinigere ritten

Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Daarnaast houdt de regelbare snelheidsbegrenzer u binnen een vooraf ingestelde snelheidslimiet naar keuze. Het systeem helpt u niet alleen brandstof besparen, het minimaliseert ook de kans dat u een snelheidsovertreding begaat. Naast hun praktische voordelen kunnen beide technologieën lange ritten op de snelweg ontspannender maken.Cruise Control laat u toe om een snelheid in te stellen die wordt aangehouden tot u de rem of het gaspedaal indrukt. Via schakelaars op het stuur kunt u uw snelheid aanpassen terwijl u rijdt.

Een transmissie met 6 versnellingen bespaart brandstof

De nieuwe Transit Courier is uitgerust met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, wat leidt tot nog energiezuiniger en efficiënter rijden. Zodra u een voldoende hoge snelheid behaald heeft, schakelt u uw bestelwagen in de 6de versnelling en bespaart u brandstof tijdens het rijden. U zult merken dat het schakelen ook vlot en snel verloopt.

Geniet van moeiteloos schakelen

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Behoud de controle, zelfs in moeilijke omstandigheden

De elektronische stabiliteitscontrole en een geavanceerd Traction Control-systeem controleren voortdurend de vooruitgang van uw voertuig. Ze detecteren wanneer het voertuig grip verliest en passen automatisch een remimpuls toe op afzonderlijke wielen, zodat het voertuig gestabiliseerd wordt. Zo krijgt u de beste grip, prestaties en stabiliteit op het moment dat u deze het hardste nodig hebt.

Elektronische stabiliteitscontrole en tractie controle
Een toonaangevende laadruimte van 2,3 m³

Compact en ruim

Het kan compact lijken, maar de laadruimte van 2,3 kubieke meter biedt u 10% meer laadvolume dan andere voertuigen in dezelfde klasse. Achter het tussenschot is er ruimte voor een Europallet en een genereus laadvermogen van 600 kg. Vindingrijke en nuttige kenmerken helpen zowel uw lading als uw voertuig beschermen tegen de ontberingen van zware werkomstandigheden. En omdat de bestelwagen gebouwd is volgens de strenge normen voor commerciële voertuigen, is hij niet alleen gemaakt om te blijven meegaan, maar is hij ook ontworpen om de operationele kosten zo laag mogelijk te houden.

360 transit courier
Ford Promotions

 

ONTDEK ONZE NEW TRANSIT COURIER AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top