Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT BUS > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

U hoeft geen hoge prijs te betalen voor indrukwekkende niveaus op gebied van uitrusting, comfort en stijl: de Transit Bus is gemaakt om te garanderen dat gebruikskosten tot een minimum worden beperkt. Van slijtvaste, duurzame en vaak makkelijk vervangbare onderdelen tot langere onderhoudsintervallen, lange garanties en super zuinige motoren: een Ford is ontworpen om het meeste te halen uit uw waardevolle investering.

Service intervals

Lange onderhoudsintervallen zodat u langer op de weg kan blijven

Elk onderdeel en component van de Transit Bus is ontworpen om de duurzaamheid te maximaliseren en langer mee te gaan zonder nood aan onderhoud. Dit zorgt ervoor dat het voertuig maar elke 50.000 km of om de twee jaar een onderhoud nodig heeft.

Een lange garantie tegen doorroesten voor extra geruststelling

Als bewijs van de bouwkwaliteit van het voertuig gaat de Transit Bus gepaard met een standaardgarantie van 12 jaar tegen doorroesten.

Anti-perforation warranty
Made to keep repair costs low

Gemaakt om herstellingskosten laag te houden

De sterke sierlijsten op het koetswerk helpen uw Transit Bus beschermen tegen incidentele schade en dankzij de intelligente meerdelige achterbumper kunnen de onderdelen makkelijk vervangen worden: zo houdt u de herstelkosten laag.

Top