Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT BUS > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Een groot passagiersvoertuig besturen gaat gepaard met een unieke reeks behoeften en verantwoordelijkheden. De Transit Bus is dus speciaal ontworpen voor deze specifieke taak. Hij bevat veel innovatieve, ingenieuze en doordachte functies, allemaal bedoeld om het comfort, gemak en de veiligheid van iedereen aan boord te maximaliseren.

 

Ford SYNC with Voice Control

Ford SYNC. Geavanceerde handsfree technologie

Met Ford SYNC bedient u de muziek en telefoneert u met uw gsm met eenvoudige, directe spraakopdrachten. U kunt spraakopdrachten gebruiken om liedjes af te spelen van een USB of MP3/iPod® of om muziek te streamen van een telefoon met Bluetooth®Tooltip. Het systeem leest zelfs uw sms-berichten voor (afhankelijk van de mobiele telefoon waarmee het is verbonden).

Elektrisch bediende bestuurderszetel

Een optionele ergonomisch ontworpen bestuurderszetel heeft een ingebouwde armsteun en lendesteun. Hij is ook verwarmd en 10-weg elektrisch verstelbaar. Het is dus gemakkelijk om uw ideale rijpositie te vinden of om ze aan te passen voor verschillende bestuurders.

Electrically-operated driver’s seat
Overhead Luggage Rack

Bagagerek aan het plafond

Bagagerekken aan het plafond voegen nog meer veelzijdigheid toe aan de Transit Bus. Als optie beschikbaar op L3 met een verhoogd dak en standaard bij de L4 met verhoogd dak. LED leeslampjes zijn standaard als onderdeel van de bagagerekken

Een geavanceerd systeem om u te helpen binnen uw rijstrook te blijven

Het Lane Keeping-systeem maakt gebruikt van een naar voren gerichte camera om te detecteren of u per ongeluk van uw rijstrook afwijkt. Lane Keeping Alert waarschuwt u vervolgens door het stuur te laten trillen en een duidelijke visuele waarschuwing weer te geven. Als u langzaam of niet reageert kan Lane Keeping Aid bijsturen om u veilig terug naar de juiste rijstrook te sturen.

Lane Keeping Alert
Rear air conditioning

Airconditioning voor passagiers achteraan

Er is een afzonderlijk airconditioningsysteem beschikbaar voor de passagiersruimte achterin. Het systeem heeft eigen draaischakelaars en twee ventilatieroosters ter hoogte van de voeten voor elke rij zetels. Daardoor wordt voor optimale effectiviteit koele lucht bovenlangs en warme lucht onderlangs aangevoerd.

Lichten die meedraaien voor een betere zichtbaarheid 's nachts

Als u uw richtingsaanwijzers aanschakelt en een weg inslaat of parkeert, zal deze functie ervoor zorgen dat dit op een veiligere manier gebeurt. Dit gebeurt door een licht binnenin de mistlamp, aan de draaizijde, dat automatisch de zijkant van de weg verlicht om u een grotere zichtbaarheid in de bocht te geven. Standaard op Trend-reeks.

Static Cornering Lamps
Reclining seats

Verstelbare passagierszetels

Met verstelbare rugleuningen en armsteunen standaard geïnstalleerd op de Trend-reeks, kunnen uw passagiers achteroverleunen, zicht ontspannen en genieten van de reis.Tooltip

Achterste zijruiten kunnen open

De schuiframen van de tweede rij zijn standaard aanwezig. Ook de passagiers van de vierde rij kunnen dankzij draaibare ramen genieten van frisse lucht.

Opening rear side windows
230-volt power socket

Sluit aan op een handig stopcontact

Het handige stopcontact van 150 watt en 230 volt tussen de bestuurders- en passagiersstoel is ideaal om laptops en andere elektrische apparatuur op te laden zonder dat u daarvoor een speciale adapter nodig heeft.

Eenvoudige toegang

Een extra brede schuifdeur aan de zijkant biedt de breedte van twee gewone deuren. Voor een makkelijke toegang is er standaard een elektrisch bediende zijtrede en handig geplaatste handgrepen voor de passagiers aan beide kanten van de schuifdeur. 

Electrically-operated side step
230-volt power socket

Buitenspiegels die zichzelf beschermen

Deze elektrisch bediende buitenspiegels klappen automatisch naar binnen om beschadigingen te voorkomen wanneer u hebt geparkeerd. Zodra ze zijn ingeklapt, beschermen ze ook de stijlvol geïntegreerde richtingaanwijzers. Ze worden ook verwarmd, zodat u bij vriestemperaturen 's ochtends sneller kunt wegrijden.

Een auto die gemakkelijk draait

De draaicirkel van de L2 Transit Bus is slechts 11,9 meter. Zelfs de langere modellen zijn goed te manoeuvreren en te keren dankzij de geavanceerde stuurbekrachtiging.

Turning Circle
230-volt power socket

Ford Easy Fuel, voor probleemloos tanken

Deze handige technologie maakt het bijna onmogelijk om de verkeerde brandstof te tanken in uw Ford, want het verkeerde vulpistool past gewoon niet. En omdat Ford Easy-Fuel een doploos systeem is, hoeft u bovendien nooit meer een vuile tankdop aan te raken.

Uw voorruit is snel ijsvrij met Quickclear

Deze intelligente functie is bedoeld om snel te kunnen vertrekken op vrieskoude ochtenden. Met slechts een druk op de knop kunnen ultradunne draden opwarmen om ijs of aanslag van uw voorruit te verwijderen of die te ontdooien, en de ruitenwissers ijsvrij te houden. Het systeem werkt in enkele seconden, ook al vriest het buiten.

Turning Circle
Top