Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT 2T > Eigenschappen > Veiligheid & beveiliging

Veiligheid

Van hulp bij het stevig op de grond houden van uw banden in bochten met een negatieve verkanting tot een systeem dat automatisch de nooddiensten voor u belt: de Transit is voorzien van een lange lijst technologieën die het leven makkelijker maken. Er is ook een breed gamma aan veiligheidssystemen om u, uw bestelwagen en uw vracht te beschermen.

Continue bescherming tegen omrollen

De unieke rolsensor van Ford helpt het Roll Stability Control-systeem om de banden stevig op de grond te houden, vooral in omstandigheden waarbij het zwaartepunt hoog ligt of in bochten met negatieve verkanting.

Helpt u om de situatie altijd meester te zijn

Curve Control detecteert wanneer een bestuurder zijn bocht te snel neemt en kan het motorkoppel snel verlagen – en de remmen op de afzonderlijke wielen activeren – zodat de bestuurder de controle over het voertuig niet verliest.

Electronic Stability Control

De situatie altijd meester

De elektronische stabiliteitscontrole controleert constant de vooruitgang van uw voertuig. Als het systeem afwijkingen van uw gekozen rijlijn detecteert, wanneer u bijvoorbeeld slipt, corrigeert het automatisch uw positie en helpt het u om de controle over het voertuig te behouden.

Uw aanhangwagen recht achter de auto laten rijden

De stabiliteitsfunctie voor aanhangwagens registreert het ‘slingeren’ van een aanhangwagen en verlaagt de snelheid van uw voertuig tot het probleem is opgelost, waardoor u meer controle krijgt bij het voorttrekken van een aanhangwagen. Het systeem vertraagt het voertuig door het motorkoppel te verlagen en de remdruk op alle wielen geleidelijk te verhogen.

Trailer Sway Assist
Top