Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT 2T > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

De Transit heeft zijn reputatie voor capaciteit en bruikbaarheid verdiend. Ongeacht de wielbasis, dakhoogte of cabinestijl die u kiest, krijgt u een ruime laadruimte en een lange laadlengte. De laadruimte is ontworpen om de plaats te maximaliseren, met ruimte voor maximaal 4 europallets in de L2- en L3-bestelwagens en maximaal 5 europallets in de L4-bestelwagen. De deuren aan de zij- en achterkant zijn zo ontworpen dat u uw voertuig gemakkelijk kunt laden en lossen. En terwijl de efficiëntie van de bestelwagen u kan helpen om geld te verdienen, zullen de lage onderhoudskosten u helpen om geld te besparen.

Optimaal efficiënt gebruik van de ruimte

De laadruimte van de Transit is nu beter en eenvoudiger in gebruik dan ooit tevoren. De hoeken van de zijwanden zijn herzien om hen meer rechtop te maken en het dak is iets hoger om de bruikbare ruimte te maximaliseren. Alle bestelwagens zijn circa 300 mm langer om ervoor te zorgen dat de laadlengte geschikt is voor alle standaardbuizen, platen, tapijtrollen, ladders, ...

Sjorogen om uw lading vast te maken

Sjorogen aan de zijwand helpen de laadvloer vrij te houden en beantwoorden, net zoals het standaard geïnstalleerde stalen laadschot, zowel aan de DIN- als de ISO-normen

Een beter verlichte laadruimte voor veiliger en eenvoudiger laden

De nieuwe verlichting in de laadruimte is veel helderder dan de vorige modellen en is standaard inbegrepen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor ultra-heldere ledverlichting. In een voertuig van dergelijke grootte is dit een slimme en zeer praktische optie.

Meer ruimte voor een langere lading

Uw bestelwagen kan makkelijk ladingen vervoeren die andere bestelwagens op hun dak moeten dragen. Bovendien heeft de Transit een hogere laadlengte zodat u, afhankelijk van het gekozen model, een lading kunt opbergen met een lengte tot: 3,04 m, 3,49 m en 4,21 m op de vloer met een stalen laadschot geïnstalleerd.

Load lengths
Rear bumper step

Gemakkelijk om in uw bestelwagen te stappen

Er werd een brede antisliptrede geïntegreerd in de achterbumper, waardoor het gemakkelijker is om in de laadruimte te stappen en manueel te laden of lossen.

Stevige, maar soepel werkende zijdeuren

Als u zoveel laadruimte hebt, zijn zijdeuren essentieel en omdat ze vaak worden gebruikt is het volledige mechanisme gebouwd om eenvoudig en duurzaam te zijn. Een hendel met dubbele werking zorgt voor het soepel openen en sluiten van het zijdeur , een grendel met 'positieve controle' zet de deur vast wanneer geopend en u hoort een waarschuwingstoon wanneer de zijdeur niet of verkeerd is gesloten.

Side door
Rear Cargo Door

Breed openende achterdeuren

Stevige achterdeuren, met een 360 graden afdichting om geluid te beperken, zorgen voor een betere sluiting en vermijden dat er water in de laadruimte binnendringt. Afhankelijk van het model kunnen de optionele scharnieren aan de zijkant van het voertuig worden geopend en op 90 graden worden vastgezet, waarbij de controle-armen in de deur zitten weggestopt wanneer ze niet worden gebruikt. De reflecterende stickers op de binnenrand van de deur zorgen voor een goede zichtbaarheid bij andere weggebruikers wanneer de deuren op 90 graden zijn geopend

Top