Home > Bedrijfsvoertuigen > TRANSIT 2T > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Naast het feit dat hij stevig gebouwd is, is de Transit ook ontworpen om het werkleven eenvoudiger te maken. U ontdekt een reeks ingenieuze functies zoals slimme opbergideeën en zitplaatsen die als werkoppervlak gebruikt kunnen worden. En u kunt voice control gebruiken om onderweg te bellen en gebeld te worden dankzij de SYNC 3-technologie. Op die manier kunt u onderweg zaken doen terwijl u altijd uw handen aan het stuur en uw ogen op de weg houdt.

Uw bestelwagen: uw kantoor

Dankzij de ingebouwde mobiele connectiviteit in de Transit was het nooit eenvoudiger om, waar u zich ook bevindt, zaken te doen. De cabine bevat eigenschappen die ontwikkeld werden om u te helpen om alles bij de hand te hebben. U hebt een of twee 12V-stopcontacten, Aux-ingang en USB-aansluiting, bekerhouders, plaats voor een laptop of A4-bestanden en een optionele opbergruimte onder de zetel.

Comfortable Front Seats

Extra comfort met verwarmde zetels

Wat de omstandigheden buiten ook zijn, in uw Ford zitten u en uw passagier vooraan warm en comfortabel. Optioneel verwarmde voorzetels maken het rijden in de koudere maanden veel aangenamer.

Een beschermde laadruimte die makkelijk proper te houden is

Een duurzame vloerbekleding die niet alleen de vloer van uw bestelwagen beschermt, maar ook het lawaai tijdens het rijden vermindert. En omdat de vloer aan de zijkanten 100 mm omhoog komt, is deze makkelijk te vegen, stofzuigen of te wassen.

Ford Transit steering wheel detail

Een aanpasbare stuurkolom

Om u te helpen bij het vinden van de meest comfortabele rijpositie is de stuurkolom zowel axiaal als horizontaal verstelbaar.

Een systeem dat u zowel entertaint als informeert

Een breed gamma van de nieuwste geïntegreerde entertainment- en informatie-opties, waaronder een audio-systeem met USB-poort, hoogwaardige luidsprekers, multifunctioneel display, navigatiesysteem en Ford SYNC.

Multi Function System

Maak van elke bocht kinderspel

De draaicirkel van de L2-Transit bestelwagen is slechts 11,9 meter lang. En zelfs de langere modellen zijn zeer manoeuvreerbaar en makkelijk te draaien, in het bijzonder met de geavanceerde stuurbekrachtiging.

Turning Circle
PowerShift

SelectShift automatische versnellingsbak

De 130 pk en 170 pk Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi-motoren zijn beschikbaar met een nieuwe SelectShift automatische zesversnellingsbak. Deze is ontworpen voor een soepele en ontspannen rijervaring, vooral in druk, stapvoets verkeer. Met deze versnellingsbak kunt u ook handmatig schakelen als u dat verkiest, met de versnellingspook op het dashboard. Hij biedt tevens de mogelijkheid om versnellingen te vergrendelen in zwaardere rijomstandigheden, bv. op gladde wegen of steile hellingen.

Side Wind Stabilisation

Het elektronische stabiliteitscontrolesysteem voelt wanneer het voertuig wordt blootgesteld aan zijwind. Het helpt dan de bestuurder om binnen de rijbaan te blijven in zware en stormachtige omstandigheden.

Side Wind Stabilisation
Schema of lockable parts in Ford Transit

Open en sluit uw ruiten met een eenvoudige druk op de knop

Met een druk op de knop kunt u alle ruiten volledig openen of sluiten.

Top