Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Om te garanderen dat u een voertuig krijgt waarop u kunt vertrouwen, werd de Ranger genadeloos getest onder de meest vijandelijke omstandigheden, bij extreme temperaturen en op het zwaarste terrein op aarde. Deze pick-up is gemaakt voor het echte werk, ontworpen en doelbewust gebouwd om elke taak en uitdaging waar u hem voor stelt aan te kunnen.

 

Indrukwekkend sleepvermogen

 

Met een maximaal bruto laadvermogen Tooltip tot 1.239 kg en een sleepvermogen Tooltip tot 3.500 kg, kunt u de grootste taken en uitdagingen aangaan en de zwaarste ladingen vervoeren en slepen.

Kan overal waden

De nieuwe Ranger begeeft zich waar gewone voertuigen niet durven te gaan. Met een waaddiepte van 800mm zal hij zichzelf zowel op het droge als door water bewijzen.

Ford Ranger in water
Ford Ranger with off-road pack

Extra bescherming

Een Off-Road pakket omvat een bescherming van de motor, tussenbak en brandstoftank om het risico op schade bij het rijden op oneffen terrein te beperken. Het pakket bevat ook een elektronisch vergrendelbaar achterdifferentieel voor extra grip. (Optioneel.)

Veelzijdige, afsluitbare laadbak voor uw gemoedsrust

De laadbak van de nieuwe Ranger is groot genoeg voor een standaard Europallet, al uw gereedschap en materialen, of alle spullen voor een weekendje kamperen. Ook is de laadbak uitgerust met een aantal functies om uw lading vast te zetten, die allemaal voldoen aan de DIN-normen: stevige sjorogen, een ingebouwde laadsteun en, bij sommige modellen, bevestigingsrails aan de buitenkant. Voor extra beveiliging en geruststelling kan de achterklep handmatig worden vergrendeld en ontgrendeld.

Ford Ranger with Versatile, lockable pick-up box for peace of mind
Ford Ranger with cargo tie downs

Stevige sjorogen om de lading goed vast te zetten

Voor een veilig vervoer van uw lading kunnen deze sjorogen aan de binnen- of buitenkant worden aangebracht; het aantal sjorogen hangt af van het cabinetype. Ze zijn allemaal DIN conform.

Vergrendelbare Tonneau Cover voor het beschermen van uw lading

Deze laadbakafdekking is optioneel verkrijgbaar vanaf XLT en biedt extra beveiliging voor de lading in de laadbak. Hij kan in drie verschillende standen worden vastgezet, is waterbestendig en zo stevig dat er nog 500 kilo bovenop kan worden gezet.

Ford Ranger with lockable cargo roller towing a boat
Ford Ranger Cargo Management System

Cargo Management System voor ladingen van alle formaten

Het systeem (standaard op Limited en Wildtrak) heeft twee rails (aan allebei de kanten van de laadbak één) met aan elke kant twee afstelbare klampen. Deze kunnen afhankelijk van de lading langs de rail worden verschoven.

Stevige laadsteun

Zodat alles daar blijft waar u het neerzet of -legt, bevatten de hoge wanden van de laadbak ook sjorhaken en een ingebouwde laadsteun met twee scharnierende geleiders voor lange voorwerpen (XLT).

Ford Ranger with hay bale cargo
Ford Ranger with motorbike in cargo area

Geïntegreerde laadbak voor een verbeterd design

Ieder cabinetype heeft een unieke laadbak die aan de bovenkant wat omhoog buigt en zo in de cabine overloopt. Hierdoor wordt het opvallende, gestroomlijnde ontwerp van de Ranger nog versterkt.

Elektriciteit waar u het nodig hebt

De slimme extra details bieden ook een nuttige ondersteuning voor uw bedrijf, zoals een optioneel 240-volt stopcontact in de cabine, van onschatbare waarde wanneer u uw telefoon, tablet of oplaadbare werkinstrumenten moet opladen onderweg.

Ford Ranger power socket in cab
Top