Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER RAPTOR

NEW FORD RANGER RAPTOR

Dit is geen gewone pick-up. Dit is een buitengewone pick-up.

De nieuwe Ranger Raptor is ontworpen voor off-road prestaties. Dit is een voertuig dat van kop tot teen is ontworpen om elke omgeving te domineren. Het is een pick-up als geen ander.

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Ranger Raptor

Configureer uw Ranger
Ranger Raptor video 360

Ontworpen om de wereld te veroveren

Zodra u in de op maat gemaakte zetels van de Raptor gaat zitten, weet u dat dit geen gewone pick-up is. Een reeks geavanceerde technologieën en slimme systemen zorgen voor een unieke rijervaring. En met een druk op de knop kunt u het nieuwe, krachtige Terrein Management Systeem activeren. Er zijn zes rijmodi, die u op elk terrein de beste prestaties bieden: Normal mode, Sport mode, Grass, Gravel and Snow mode, Mud and Sand mode en Rock mode. En voor onklopbare off-road prestaties, is er de unieke Baja mode.

Verover de wereld in comfort

Aan de buitenkant is elk aspect van de nieuwe Ford Ranger Raptor speciaal gebouwd om het vermogen, de duurzaamheid en de off-road prestaties te maximaliseren. Aan de binnenkant zorgen geavanceerde technologieën ervoor dat u zich overal comfortabel voelt en verbonden bent. Met een ingebouwde FordPass Connect-modem kunt u bijvoorbeeld de Raptor op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Wanneer u ruw terrein inruilt voor goed onderhouden asfalt, kunt u vertragingen vermijden dankzij live verkeersinformatie die rechtstreeks naar het navigatiesysteem in uw wagen wordt verzonden. En als u een signaal hebt in de wildernis, kunt u tot tien apparaten op een wifi-hotspot aansluitenWi-Fi hotspot.

Ranger Raptor interior double cab

Gebouwd om te presteren

De nieuwe Ford Ranger Raptor combineert off-road capaciteiten met het Ford Performance DNA van de GT supercar en Focus RS. Een speciaal ontworpen en nauwkeurig geconstrueerde BiTurbo-versie van de Ford 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor is gekoppeld aan een nieuwe tientrapsautomaat en schakelpeddels. Het resultaat: een ongeëvenaarde rijervaring. En met de speciaal gebouwde off-road banden verovert u elk terrein, van torenhoge zandduinen en dikke modder tot snelbewegende rivierovergangen en steile bergwegen.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Of u nu op een snelweg rijdt of door rivieren waadt, de Raptor zit boordevol geavanceerde veiligheidssystemen om de veiligheid van u en uw passagiers te verzekeren. Dankzij geavanceerde Roll Stability Control en elektronische stabiliteitscontrole blijven de banden in alle omstandigheden stevig op de weg. Terwijl Pre-Collision Assist en het autonome noodremsysteem actief helpen om de kans op een aanrijding te verminderen.

Blue Ford Ranger driving on forest road

Ontworpen voor elk terrein

De nieuwe Ford Ranger Raptor is nauwkeurig geconstrueerd om met gemak de meest uitdagende terreinen de baas te kunnen. Het unieke superstevige chassis van laaggelegeerd staal is gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest extreme off-road omgevingen. Een bodemvrijheid van 281 mm wordt gecombineerd met het vermogen om door 850 mm water te waden. In feite is elke functie ontworpen om ervoor te zorgen dat de Raptor een unieke off-road rijervaring biedt.

Winnaar International Pick-Up Award 2020

We houden het graag bescheiden. Maar met een uitzonderlijke combinatie van robuustheid, slimme technologie en uitstekend comfort is het voor ons geen verrassing dat de nieuwe Ford Ranger uitgeroepen is tot de winnaar van de International Pick-Up Award 2020.

De Ford Ranger scoorde punten in meerdere categorieën waaronder aandrijflijn, laadruimte en veiligheid maar ook algemeen comfort van de bestuurder en passagier. Het model gaf al zijn concurrenten het nakijken en bewees nog maar eens waarom het de bestverkopende pick-up in Europa is.

IPUA 2020 International Pick-up of the Year Award
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Alle RANGER versies

Top