HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER RAPTOR

FORD RANGER RAPTOR

Dit is geen gewone pick-up. Dit is een buitengewone pick-up.

De Ranger Raptor is ontworpen voor off-road prestaties. Dit is een voertuig dat van kop tot teen is ontworpen om elke omgeving te domineren. Het is een pick-up als geen ander.

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Ranger Raptor

Configureer uw Ranger
Ranger Raptor video 360

Ontworpen om de wereld te veroveren

Zodra u in de op maat gemaakte zetels van de Raptor gaat zitten, weet u dat dit geen gewone pick-up is. Een reeks geavanceerde technologieën en slimme systemen zorgen voor een unieke rijervaring. En met een druk op de knop kunt u het nieuwe, krachtige Terrein Management Systeem activeren. Er zijn zes rijmodi, die u op elk terrein de beste prestaties bieden: Normal mode, Sport mode, Grass, Gravel and Snow mode, Mud and Sand mode en Rock mode. En voor onklopbare off-road prestaties, is er de unieke Baja mode.

Verover de wereld in comfort

Aan de buitenkant is elk aspect van de Ford Ranger Raptor speciaal gebouwd om het vermogen, de duurzaamheid en de off-road prestaties te maximaliseren. Aan de binnenkant zorgen geavanceerde technologieën ervoor dat u zich overal comfortabel voelt en verbonden bent. Met een ingebouwde FordPass Connect-modem kunt u bijvoorbeeld de Raptor op afstand vergrendelen en ontgrendelen. Wanneer u ruw terrein inruilt voor goed onderhouden asfalt, kunt u vertragingen vermijden dankzij live verkeersinformatie die rechtstreeks naar het navigatiesysteem in uw wagen wordt verzonden. En als u een signaal hebt in de wildernis, kunt u tot tien apparaten op een wifi-hotspot aansluitenWi-Fi hotspot.

Ranger Raptor interior double cab

Gebouwd om te presteren

De Ford Ranger Raptor combineert off-road capaciteiten met het Ford Performance DNA van de GT supercar en Focus RS. Een speciaal ontworpen en nauwkeurig geconstrueerde BiTurbo-versie van de Ford 2.0-liter EcoBlue-dieselmotor is gekoppeld aan een nieuwe tientrapsautomaat en schakelpeddels. Het resultaat: een ongeëvenaarde rijervaring. En met de speciaal gebouwde off-road banden verovert u elk terrein, van torenhoge zandduinen en dikke modder tot snelbewegende rivierovergangen en steile bergwegen.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

Of u nu op een snelweg rijdt of door rivieren waadt, de Raptor zit boordevol geavanceerde veiligheidssystemen om de veiligheid van u en uw passagiers te verzekeren. Dankzij geavanceerde Roll Stability Control en elektronische stabiliteitscontrole blijven de banden in alle omstandigheden stevig op de weg. Terwijl Pre-Collision Assist en het autonome noodremsysteem actief helpen om de kans op een aanrijding te verminderen.

Blue Ford Ranger driving on forest road

Ontworpen voor elk terrein

De Ford Ranger Raptor is nauwkeurig geconstrueerd om met gemak de meest uitdagende terreinen de baas te kunnen. Het unieke superstevige chassis van laaggelegeerd staal is gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest extreme off-road omgevingen. Een bodemvrijheid van 281 mm wordt gecombineerd met het vermogen om door 850 mm water te waden. In feite is elke functie ontworpen om ervoor te zorgen dat de Raptor een unieke off-road rijervaring biedt.

Ranger Raptor Special Edition

De Ranger Raptor Special Edition levert alle uitstekende prestaties van de Ranger Raptor, met een indrukwekkend nieuw Limited Edition ontwerp. De iconische Ford grill, lichtmetalen velgen, bumpers, wielkasten en sportbeugel zijn allemaal in zwart afgewerkt. Extra details in opvallend rood aan de binnen- en buitenkant, waaronder rode sleephaken en zijstickers, contrasterende rode stiksels op de sportstoelen en een uniek interieurpaneel. Neem contact op met uw Ford-verdeler voor meer informatie.

Ranger Raptor Special edition profile view
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top