HULP NODIG?

Home > Bedrijfsvoertuigen > RANGER

FORD RANGER

Beter dan ooit.

Brochures & prijslijsten

Personaliseer uw Ford

Kies een kleur en koetswerkversie.

Het getoonde model is een Ranger XLT

Configureer uw Ranger
Ford Ranger

Werkt slimmer en harder

De Ford Ranger is speciaal gebouwd om de klus te klaren. En met meer technologieën dan ooit tevoren helpt Europa's best verkochte pick-up u ook om slimmer te werken. Geavanceerde systemen, zoals verkeersbordherkenning, Lane Keeping Aid en parkeersensoren vergroten uw bewustzijn en geven u meer zelfvertrouwen op de weg. Terwijl Hill Start Assist, Hill Descent Control en Active Park Assist u helpen om uw wagen onder controle te houden.

Gebouwd voor stevigheid. Ontworpen voor comfort.

Geavanceerde technologie en hoogwaardige materialen zorgen voor een stevig interieur dat zowel slijtvast als comfortabel is. De Ford Ranger is ook voor het eerst verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass Connect-modem. Met deze technologie kunt u uw voertuig op afstand vergrendelen en ontgrendelen, live verkeersupdates ontvangen, verbinding maken met een wifi-hotspot en het maakt de ervaring van een Ford beter dan ooit.

Go hands-free with SYNC 3
Silver Ford Ranger rear view driving on wet road

Krachtiger, efficiënter en verfijnder

De Ford Ranger is ontworpen om harder en efficiënter te werken. De pick-up beschikt over een reeks krachtige, nieuwe motoren die zijn ontworpen om het maximum uit elke druppel brandstof te halen. Ze zijn gekoppeld aan een geavanceerde nieuwe transmissie die zich naadloos aanpast aan veranderende omstandigheden en terreinen. Met een reeks nuttige technologieën is dit een robuuste pick-up die moeiteloos hersenen en spierkracht combineert.

Geavanceerde veiligheidstechnologie

De Ford Ranger bevat een reeks slimme systemen om u, uw passagiers en andere weggebruikers te beschermen. Sommige technologieën, zoals Pre-Collision Assist, helpen in de eerste plaats om de kans op ongevallen te voorkomen. Andere, zoals airbags, helpen om de impact van een verkeersongeval te verminderen. Het voertuig is ook uitgerust met geavanceerde systemen om de lading of het gereedschap in uw voertuig te beveiligen voor uw gemoedsrust.

Kwaliteit waarop u kunt rekenen

Als het om de Ford Ranger gaat, spreken de cijfers voor zich. De pick-up heeft een laadvermogen van 1 ton en een trekvermogen tot 3.500 kg. Hij heeft een bodemvrijheid van 237 mm en waadt probleemloos door water tot 800 mm diep. In feite is elk aspect van het bekroonde voertuig ontworpen voor veelzijdigheid, betrouwbaarheid en functionaliteit.

Het platform voor uw zaak

De nieuwe Ford Ranger Chassis Cabine is de nieuwste aanwinst van ons gamma best verkopende pick-ups in Europa. De winnaar van de “International Pick-up Award 2020” vormt het ideale platform voor gespecialiseerde bedrijven die willen rekenen op een robuust en betrouwbaar werkpaard, dat op elk terrein zijn mannetje staat. De stevige carrosserie-op-frameconstructie van de Ford Ranger XL biedt een solide basis voor een ombouw tot 3.270 kg MTM, met een sleepvermogen tot 3.500 kg. De inschakelbare vierwielaandrijving is standaard, dus de Ford Ranger Chassis Cabine heeft dezelfde 4x4 troeven als elke Ford Ranger.

New Ford Ranger Chassis Cab in a factory hall

Een echte pick-up

Uw collega’s, familie, vrienden, ... de Ranger biedt voldoende ruimte voor iedereen en u kunt kiezen uit twee verschillende cabinestijlen en vier series. Ruim, maar beter uitgerust dan ooit. U en uw passagiers reizen comfortabel en in stijl

Wheelbase Options
Ford Ranger Super Cab in white
Ford Ranger Super Cab in white
 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Aktuellen Angebote

ONTDEK ONZE RANGER AANBIEDINGEN

Bekijk ze hier

Top