EEN HANDLEIDING VOOR THUIS OPLADEN

U kunt uw plug-in of elektrische bestelwagen thuis opladen door hem aan te sluiten op een gewoon stopcontact of een Ford Wallbox om sneller op te laden.

Close up on Wallbox charger

FORD WALLBOX

Met een Ford Connected Wallbox kunt u uw voertuig thuis veel sneller opladen dan met een gewoon stopcontact. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw elektrische voertuigen altijd opgeladen en gebruiksklaar zijn wanneer u dat wilt. U kunt uw oplaadschema's voor het opladen aan huis ook beheren in het voertuig of met de FordPass Pro-app, om zo van de variabele energietarieven te profiteren. We kunnen u helpen bij de installatie van een Ford Wallbox via onze lokale gespecialiseerde installateur.

GEWOON STOPCONTACT

Het is erg eenvoudig om een elektrische bestelwagen via een gewoon stopcontact op te laden. U hebt enkel een oplaadkabel voor thuisgebruik en een gewoon stopcontact nodig. Het is wel niet de snelste manier om uw voertuig op te laden. Maar meestal kunt u uw voertuig 's nachts thuis opladen of terwijl u op locatie werkt. Zo bent u steeds klaar om te rijden. U hebt geen extra apparatuur nodig. Het is dan ook een voordelige en toegankelijke manier om op te laden.

All-electric Ford Transit being charged at home
Charging cables

OPLAADKABELS

Een oplaadpunt om uw voertuig thuis op te laden, zoals de Ford Wallbox, bevat meestal een geïntegreerde oplaadkabel. Alle Ford Pro volledig elektrische en plug-in hybride voertuigen worden standaard geleverd met een mode 3-kabel. Als u uw voertuig thuis wilt opladen via een gewoon stopcontact hebt u een oplaadkabel voor thuisgebruik nodig. Dergelijke kabel kunt u als optie toevoegen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie