EEN HANDLEIDING VOOR OPENBAAR OPLADEN

Bij benzinestations, parkeergarages, supermarkten en op straat ... Met openbare oplaadpunten op steeds meer locaties is het eenvoudig om uw plug-in of elektrische bestelwagen onderweg opgeladen te houden.

OPLAADPUNTEN EN NETWERKEN

Electric charging icon

SOORTEN LAADSTATIONS

De exacte laadtijden aan openbare laadstations variëren per technologie. Met IONITY-snelladers met gelijkstroom kan een voertuig met een laadvermogen van 350 kW in 34 minuten worden opgeladen van 15 tot 80%.

Bij sommige openbare laadpunten hebt u uw eigen laadkabel nodig. Maar bij de meeste stations is het net zo eenvoudig als aansluiten en een actieve betaling doen. Een abonnement op het BlueOval™ Charge Network maakt het overigens nog eenvoudiger.

EEN VAN EUROPA'S GROOTSTE NETWERKEN

Het BlueOval™ Charge Network geeft bestuurders van elektrische voertuigen gemakkelijk toegang tot meer dan 600.000 gunstig geplaatste oplaadstations in heel Europa, waaronder snelladers van het IONITY-netwerk.

Door u in te schrijven via Digital Marketplace kunt u de RFID-sleutel met afstandsbediening of het SYNC-scherm gebruiken om gemakkelijk toegang te krijgen tot het BlueOval™ Charge Network. Alle laadbeurten van Fleet-klanten worden eenmaal per maand gefactureerd.

Klanten met minder dan vijf voertuigen hebben toegang tot het BlueOval™ Charge Network via de FordPass Pro-app, zodat u het opladen en betalen allemaal vanaf uw smartphone kunt beheren.

Person standing next to charging Ford Van

FLEET PUBLIC CHARGING-ABONNEMENTEN

Ontgrendel alle mogelijkheden en optimaliseer de productiviteit van uw elektrische voertuigen via abonnementen op het BlueOval™ Charge Network, Vehicle Security en Connected Navigation. 

OPENBARE LAADSTATIONS

Openbare laadstations zijn geweldig voor onderweg en bij heel wat stations kunt u sneller opladen dan thuis. Aan openbare oplaadpunten met wisselstroom kunt u uw voertuig van 10 tot 80% opladen in 7,2 uur. Terwijl u aan oplaadpunten met gelijkstroom (50 kW) uw voertuig in 90 minuten van 10 tot 80% kunt opladenGeneric charging. Perfect als u onderweg uw plug-in hybride of elektrische bestelwagen moet opladen.

Klik op onderstaande links voor meer informatie