Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW TRANSIT 2T > Eigenschappen > Veiligheid & beveiliging

Veiligheid

pre-collision assist demonstrative graphic

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection gebruikt radar- en cameratechnologie om de weg voor de auto te scannen. Als er een risico op botsen met een voertuig, voetganger of fietser wordt gedetecteerd, dan geeft het systeem u een waarschuwing. Als u niet op tijd reageert, dan kan het systeem automatisch remmen om de ernst van een frontale botsing te verminderen of zelfs volledig te vermijden.

Continue bescherming tegen omrollen

De unieke rolsensor van Ford helpt het Roll Stability Control-systeem om de banden stevig op de grond te houden, vooral in omstandigheden waarbij het zwaartepunt hoog ligt of in bochten met negatieve verkanting.

Ford Transit Van side wind stabilisation graphic
Blue Ford Transit Van front wheel close up

Een vroege waarschuwing als een band leegloopt

Als bij een van de banden de spanning tijdens de rit daalt, waarschuwt het Tyre Pressure Monitoring System (TPMS) u onmiddellijk over een lek door een pictogram op het instrumentenpaneel te laten oplichten.

Controlefuncties die zich aan uw lading aanpassen

Load Adaptive Control past de elektronische stabiliteitscontrole aan in functie van de totale lading van uw Transit. Hierdoor is de auto onder alle laadomstandigheden stabiel en beheersbaar.

Transit Van load adaptive control graphic
New Transit Van Side Wind stabilisation graphic

Side Wind Stabilisation

Helpt de bestuurder om in de rijstrook te blijven in zware, stormachtige omstandigheden, dankzij het elektronische stabiliteitscontrolesysteem, dat voelt wanneer het voertuig wordt blootgesteld aan zijwind.

Top