Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW TRANSIT 2T > Eigenschappen > Rijervaring

Rijervaring

Helpt u om slimmer te werken

De nieuwe Ford Transit 2T zit boordevol geavanceerde technologie. Allemaal gemaakt om u slimmer en efficiënter te helpen werken. Daartoe behoren het Blind Spot Information System en Cross Traffic Alert, beide ontworpen om u te waarschuwen voor andere weggebruikers bij het veranderen van rijstrook of achteruitrijden. Active Park Assist helpt u bij het parkeren van uw bestelwagen. En de nieuwe, intelligente Adaptive Cruise Control maakt lange ritten op de snelweg minder vermoeiend en zuiniger. Er is zelfs een nieuwe hoogwaardige achteruitrijcamera met downlighter en een breedbeeldcamera aan de voorkant, zodat u zicht hebt op de omgeving rondom uw bestelwagen. Deze technologie is zo handig dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

Ontspannen parkeren en gemakkelijker achteruitrijden

Active Park Assist in de nieuwe Transit stuurt u moeiteloos in parkeerplaatsen. Deze slimme technologie is beschikbaar in modellen met een automatische versnellingsbak en maakt parkeren gemakkelijker dan ooit. Na activatie kiest u gewoon een kant van de weg. Wanneer het systeem een geschikte ruimte vindt, stuurt het u automatisch in de parkeerplaats. U hoeft alleen het gas, de versnellingen en de remmen te bedienen. De nieuwe achteruitrijcamera is gemonteerd aan de bovenkant van de nieuwe Transit, zodat u beter kunt zien wat zich achter u bevindt. Een scherm in de middenconsole brengt moeilijk zichtbare voorwerpen in beeld en het systeem tekent virtuele lijnen waarmee u gemakkelijker parkeert, zelfs in de kleinste plaatsen. De camera schakelt automatisch in wanneer u de auto in achteruit zet.

Ford Transit Van LCD screen close up of parking assist
Ford Transit Van interior view with power steering graphic

Stuurbekrachtiging die reageert op iedere situatie

De elektrische stuurbekrachtiging past zich automatisch aan uw snelheid en de omstandigheden aan. Aan lage snelheden wordt draaien aan het stuur lichter en gemakkelijker, waardoor u beter kunt manoeuvreren. Aan hoge snelheden, wanneer u meer controle nodig hebt, wordt het stuur stijver.

Ziet wat eraan komt, van beide kanten

Een minuscule panoramacamera aan de voorkant van het voertuig geeft een split-screenweergave op het multifunctionele display van uw Transit, zodat u voertuigen, fietsers en voetgangers van beide kanten kunt zien aankomen. Deze breedbeeldcamera op de voorkant is van onschatbare waarde als u uit een nauwe parkeerplaats wilt manoeuvreren of in wilt voegen op een drukke straat waar uw zicht beperkt is.

Ford Transit Van rear view camera view
Top