Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW TRANSIT 2T > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

Geavanceerde nieuwe motortechnologie

De nieuwe Transit is krachtiger en efficiënter dan ooit dankzij de geavanceerde 2,0 l Ford EcoBlue-dieselmotoren. Met vier aandrijflijnen met een vermogen tot 185 pk vindt u gegarandeerd de motor vindt die aan uw specifieke behoeften voldoet. Elke motor, ongeacht het type, voldoet ook aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

Een kleine elektromotor kan de efficiëntie verbeteren

Om de efficiëntie te maximaliseren, is de nieuwe Transit nu verkrijgbaar als een milde hybride. Een kleine elektrische accumotor werkt samen met de conventionele motor om het brandstofverbruik te verminderen wanneer u weinig vermogen nodig hebt.

New Blue Transit Van rear view driving on road
AdBlue additive close up

Een additief dat verontreiniging verwijdert

Het Selective Catalytic Reduction-systeem gebruikt AdBlue®, een vloeistof op basis van ureum en water, om de NOx in de uitlaatgassen om te zetten in stikstof en water. Een roetfilter houdt vervolgens meer dan 99% van de vaste deeltjes in de uitlaatgassen van de auto tegen. Om correct te kunnen werken, moet de AdBlue®-tank van uw Ford EcoBlue dieselmotor gevuld zijn met AdBlue® vloeistof. Er gaat een verklikkerlampje branden wanneer het vloeistofpeil te laag is.

Top