Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW TRANSIT 2T > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Uitzonderlijke laadruimte en zeer makkelijke toegang

De nieuwe Transit heeft een laadruimte die in alle dimensies indrukwekkend is: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. Met 15,1 kubieke meter laadruimte is er plaats voor vracht van meer dan 3 meter lang. En met een laadvermogen tot 2,1 ton zal u nooit te weinig ruimte of vermogen hebben om bijna alles te vervoeren. Brede zijschuifdeuren, geoptimaliseerde openingshoogte en een achteropstapje zorgen ook voor een probleemloze toegang tot uw lading.

Betere zichtbaarheid

Aan de achterkant van het dak is een krachtige, nieuwe LED-downlighter gemonteerd. Hiermee kunt u nog lang na zonsondergang doorwerken. En het slimme systeem schakelt het licht automatisch uit als de batterij bijna leeg is, zodat u aan het einde van een lange dag naar huis kunt.

New Transit Van interior close up showing downlighter
Ford Transit Van side view

Een handsfree zijschuifdeur voor moeiteloos openen en sluiten

Dit ingenieuze systeem zorgt ervoor dat de nieuwe Transit efficiënter kan worden geladen. Trek gewoon aan de deurklink of druk op een knopje op uw sleutel met afstandsbediening en de deur opent of sluit automatisch. U kunt de zijdeur ook bedienen door te drukken op een knop op het dashboard.

Een extra lading trekken?

Als voor uw werk een trekhaak nodig is, kunt u uw voertuig meteen met deze optie laten leveren. En als u na aankoop van uw voertuig een trekhaak nodig hebt, kunt u deze gemakkelijk als accessoire bestellen en professioneel laten monteren door uw Ford Dealer. In beide gevallen zal de Trailer Sway Assist-functie worden geactiveerd.

PLACEHOLDER
New Transit Van interior LED lights close up

Een beter verlichte laadruimte voor veiliger, eenvoudiger laden

De lichten in de laadruimte zijn standaard inbegrepen. Indien gewenst kunt u ook kiezen voor extra felle led-belichting.

Zet uw deuren vast op 270 graden

Om het laden en lossen gemakkelijker dan ooit te maken, kunnen de achterdeuren vastgezet worden op 270 graden. Goed zichtbare stickers op de binnenrand van de deuren reflecteren licht waardoor andere weggebruikers de aanwezigheid van uw voertuig snel opmerken. En zelfs het sluiten van de deuren is nu gemakkelijker, aangezien de verbeterde luchtafvoer opgebouwde luchtdruk uit de laadruimte verwijdert.

New Transit Van interior view with rear doors open
New Transit Van interior tie down points close up

Sjorogen om uw lading vast te zetten

Sjorogen aan de zijwand om te helpen bij het vrijhouden van de vloer die zowel aan de DIN- als de ISO-normen beantwoorden.

Top