Home > Bedrijfsvoertuigen > NEW TRANSIT CONNECT > Eigenschappen > Prestaties

Prestaties

De nieuwe Ford Transit, aangedreven door uw keuze uit onze nieuwste Ford EcoBoost benzine- of EcoBlue-dieselmotoren, combineert kracht, duurzaamheid en efficiëntie. En met een handmatige of automatische versnellingsbak met 6 of 8 versnellingen, die beide een meer lonende rijervaring bieden, is de bestelwagen de perfecte partner voor uw bedrijf.

Ford Transit Connect engine

1.5 EcoBlue dieselmotor

Onze 75 pk, 100 pk en 120 pk TDCi-dieselmotoren overtuigen door hun geraffineerd vermogen en superieure efficiëntie en bieden een laag brandstofverbruik. Op stadswegen of op lange ritten op de snelweg is een soepel koppel van onschatbare waarde op hellingen of bij het inhalen.

1.0 EcoBoost benzinemotor

Met turbocharging, directe benzine-injectie en variabele kleptiming leveren onze meervoudig bekroondeTooltip Ford EcoBoost-motoren dezelfde prestaties als grotere motoren, maar met een veel beter brandstofverbruik en lagere emissies.

 

Ford EcoBoost engine diagram
Interior of Ford Transit with SelectShift automatic transmission detail

Een gesofisticeerde nieuwe automatische versnellingsbak met 8 versnellingen

De nieuwe Transit Connect beschikt over een geavanceerde nieuwe automatische versnellingsbak. Dankzij de verbeterde acceleratie en het supervlot schakelen, is hij van kop tot teen ontwikkeld om uw rijervaring te verbeteren, brandstofefficiëntie te optimaliseren en de prestaties van de bestelwagen te maximaliseren.

Top