Configurator Testrit Verdelers Service Afspraak Ask Ford
Home > Personenwagens > TOURNEO CONNECT

FORD TOURNEO CONNECT

(ENKEL UIT STOCK)

Of u nu op zoek bent naar een vijf- of zevenzitter, of een voertuig voor personenvervoer om uw werkdag naadloos over te laten vloeien in uw vrije tijd, de Tourneo Connect is ingesteld om uw hele rijervaring naar een hoger niveau te schakelen.

Het voertuig biedt een ingenieus flexibel zetelsysteem. Hij heeft ook een lange lijst van standaard en optionele technologieën, die u eerder zou verwachten op duurdere MPV's. Er zijn verfijnde maar gebruiksvriendelijke systemen om u verbonden en handsfree te houden; om u te helpen uw snelheid te regelen en te controleren en zelfs voetgangers om u heen te beschermen.

Met een vernieuwd exterieur en verbeterd interieur, verbeterde efficiëntie, geeft de Tourneo Connect blijk van gezond verstand, ongeacht wie en wat u van A naar B moet brengen.

Kies uw kleur

 

Tourneo Connect
Herkent verkeersborden en past zich aan

Helpt om u binnen de snelheidslimiet te houden

De Tourneo Connect beschikt nu over Intelligent Speed Assist, ontworpen om het gebruik van uw snelheidsbegrenzer te verbeteren zodat u zich kunt concentreren op de weg. Eerst detecteert de Traffic Sign Recognition camera automatisch de huidige snelheidslimiet (indien geactiveerd), vervolgens zal het systeem uw instelling voor maximale snelheid automatisch aanpassen aan die limiet.

Een krachtige en doeltreffende nieuwe motor

De ultramoderne, turbogeladen Ford EcoBlue-dieselmotoren leveren meetbare verbeterde efficiëntie, prestaties en verfijning. Ze zijn verkrijgbaar in 75 pk, 100 pk en 120 pk-versies, meer responsief en ook stiller dan ooit tevoren.

1.5l EcoBlue-motor
SYNC 3: voice control en touchscreen

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen. Kies voor spraakopdrachten of voor het 6" kleurenaanraakscherm met veeg- en knijpbewegingen voor een intuïtieve navigatie. Live TrafficTooltip kan u helpen files te vermijden. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Een systeem dat voetgangers beter beschermt

Pre-Collision Assist met Pedestrian Detection detecteert voertuigen en voetgangers op de weg voor u. Het kan zelfs voetgangers detecteren die op het punt staan om voor uw auto te verschijnen. Het systeem waarschuwt u als het een mogelijke botsing detecteert en als u niet reageert, worden de remmen automatisch ingeschakeld. Deze technologie is ontworpen om de ernst van ongevallen te verminderen, of om ze te helpen voorkomen, en is actief tot een snelheid van 80 km/u.

Slimme technologie waarschuwt u voor obstakels op de weg en remt automatisch als u niet reageert
Ford Fold Flat-systeem biedt exceptionele flexibiliteit

Flexibele zitplaatsen

Een ingenieuze zetelschikking met het Ford Fold Flat Systeem maakt het gemakkelijk om de binnenkant van uw auto in te richten om passagiers, bagage, omvangrijke of lange voorwerpen, of een combinatie van alle te vervoeren.

In de Tourneo Connect met 5 zitplaatsen worden de zetels van de tweede rij 60/40 opgedeeld. En met de rugleuningen naar beneden gevouwen, kunnen de volledige zetels naar voor worden gekanteld om de laadruimte van de auto te maximaliseren. Als u nog meer ruimte nodig hebt voor zware, grote voorwerpen, kunnen de zetels snel en eenvoudig helemaal worden verwijderd.

In de Grand Tourneo Connect zevenzitter krijgt u ook het Ford Fold Flat Systeem voor nog meer flexibiliteit. Met dit ingenieuze systeem kan de tweede 60/40 opdeelbare zitrij gevouwen en naar voor gekanteld worden in de voetenruimte om u een volledig vlakke laadruimte te geven. De derde 50/50 opdeelbare zitrij kan ook worden platgevouwen.

Brochures & prijslijsten

Ontdek meer over dit model in de brochures en prijslijsten.

Ford Tourneo Connect
Ford Promotions

Ontdek onze TOURNEO CONNECT aanbiedingen

Bekijk ze hier

Alle TOURNEO CONNECT versies

 

<%-DealerName%>

<% if (CustomerRatingsCombined) { %>
<%- CustomerRatingsCombined %> <%- CustomerRespondentsCombined %> scores
<% } %> <% if (serviceList) { %>

<%- serviceList %>

<% } %> <% if (todayClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayClosingTime%>

<% } %> <% if (todayPartsClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayPartsClosingTime%>

<% } %> <% if (todayServiceClosingTime) { %>

Vandaag geopend tot <%-todayServiceClosingTime%>

<% } %>
<% _.forEach(formattedAddress, function(addressLine) { %>

<%- addressLine %>

<% }); %>
<% if (PrimaryPhone) { %>

<%- PrimaryPhone %>

<% } %>

  Wegbeschrijving

  Details

Top