Home > Personenwagens > NEW KUGA > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Altijd paraat voor elke situatie.

Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Ford Kuga is het perfecte voertuig om de avonturier in u los te laten. Hij levert een indrukwekkend sleepvermogen van 2.100 kgTooltip met de 2.0-liter dieselmotor en 1.200 kg met de Plug-in Hybrid. En met een reeks accessoires om spullen op het dak te vervoeren, is de Ford Kuga meer dan geschikt voor een weekendje weg.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Flexibele, aanpasbare achterbank

Het nieuwe dynamische interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Hebt u meer kofferruimte nodig voor een lange rit of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt u de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

Langsliggers

De stijlvolle zilverkleurigeTooltip of zwart afgewerkte langsliggersTooltip accentueren het opvallende SUV-karakter van uw nieuwe Ford Kuga en vormen tegelijk de basis om tal van accessoires aan te bevestigen.

All new Ford Kuga close up on roof rails
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Indrukwekkend sleepvermogen

Van een kleine aanhangwagen tot een zeilboot of een grote caravan: met zijn indrukwekkende sleepvermogen tot 2.100 kg is de geheel nieuwe Ford Kuga meer dan geschikt voor uw weekendje weg. De optionele volledig elektrische inklapbare trekhaak verdwijnt automatisch uit het zicht onder de achterbumper wanneer hij niet gebruikt wordt, waardoor de auto er altijd gestroomlijnd uitziet. Een optionele volledig afneembare trekhaak is ook beschikbaar.

Ruim en praktisch

Inkopen doen of uw kinderen naar school brengen wordt kinderspel. Of waarom neemt u niet enkele fietsen mee om op ontdekking te gaan? Kuga's flexibele achterbank en het laadvermogen van maximaal 1.534 liter zorgen ervoor dat u altijd over alle benodigde ruimte beschikt.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
Top