Home > Personenwagens > NEW KUGA > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Het avontuur start vanbinnen

Van de soepele lijnen en de verfijnde lederen interieurafwerkingenTooltip tot het adembenemende uitzicht door het glazen panoramisch dakTooltip... elk designkenmerk van de nieuwe Kuga straalt energie en beweging uit. De verschillende geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat u nog meer van elke rit kunt genieten.

A hand with mobile phone with FordPass App

Altijd en overal verbonden

De nieuwe Ford Kuga is nu verkrijgbaar met een ingebouwde FordPass ConnectFordPass Connect Modem-modem, waarmee u een reeks nieuwe functies krijgt om uw ritten naar een hoger niveau te tillen. Gebruik 4G LTE-wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten, stuur bestemmingen rechtstreeks vanaf uw smartphone naar uw navigatiesysteem en ontvang onderweg realtime verkeersinformatieFordPass with Live Traffic. Geavanceerde functies op afstand zorgen ervoor dat u uw Kuga vanaf elke plek kunt bedienen en in de gaten kunt houden. U kunt uw telefoon gebruiken om uw Kuga vanop afstand te lokaliseren, de portieren te vergrendelen en ontgrendelen en zelfs de motor op afstand te starten om uw auto op koude dagen op te warmen. Als u voor een Plug-in Hybrid kiest, kunt u de oplaadstatus van uw voertuig rechtstreeks vanaf uw telefoon controleren. U kunt daarnaast meldingen over elektrische voertuigen ontvangen en uw oplaadinstellingen bekijken.

Handenvrij met SYNC 3 

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. En u kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen: "Ik heb honger". Het kan ook uw sms-berichten luidop voorlezen. Het kleurentouchscreen werkt met knijp- en veegbewegingen voor een intuïtieve navigatie. SYNC 3 maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen.

 

All New Ford Kuga interior showing SYNC3 and steering wheel
All New Ford Kuga B&O Sound System

Muziek zoals die moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook mag zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&OTooltip zorgt ervoor dat uw nieuwe Kuga hier perfect aan beantwoordt. Het geavanceerde systeem van 575 watt met tien luidsprekers is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Kuga. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in uw rijdende concertzaal. 

Opladen met behulp van uw smartphone 

Als u voor een Plug-in Hybrid kiest, hebben wij ervoor gezorgd dat het heel eenvoudig is om uw nieuwe Kuga opgeladen te houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste netwerk voor openbare oplaadpunten. Dankzij deze samenwerking hebt u via uw smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen.  

U kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga
Wall Charging point detail

Eenvoudig thuis opladen

Wilt u uw Plug-in Hybrid thuis zo snel mogelijk opladen? Dan kan een Ford Wallbox helpen. Een van onze deskundige installatiepartners kan een Ford Wallbox met een hoger vermogen bij u thuis plaatsen. De Wallboxes van Ford bieden snellere oplaadtijden dan het opladen via conventionele stopcontacten.

Top