Home > Personenwagens > EXPLORER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Elk lijntje op het dashboard. Elk stiksel van de sierlijke lederen zetels. Elk materiaal dat in de cabine werd gebruikt. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien om het veelzijdige interieur van de nieuwe Ford Explorer af te werken. Hij is uitgerust met een op maat gemaakt B&0-geluidssysteem, een draadloos oplaadsysteem voor uw telefoon en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Elk excuus is goed om achter het stuur te kruipen.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen

Ga handenvrij met SYNC 3

Ford SYNC 3 integreert moeiteloos met uw smartphone, zodat u alles kunt controleren van telefonische oproepen en tekstberichten, tot muziek en satellietnavigatie - allemaal aan de hand van het 10” touchscreen of door opmerkelijk eenvoudige spraakopdrachten. SYNC 3 beschikt ook over AppLink, Apple Car Play en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen. De knijp- en veegbewegingen zorgen voor een intuïtieve navigatie.

De sleutel tot een meer verbonden wereld

De nieuwe Ford Explorer is verkrijgbaar met FordPass Connect. Deze krachtige ingebouwde modemFordPass Connect Modem biedt 4G LTE wifiWi-Fi hotspot voor maximaal tien apparaten en levert live verkeersinformatieLive Traffic-toegang  die rechtstreeks naar uw satellietnavigatiesysteem wordt gestuurd. Wanneer u de modem aan de FordPass-app op uw telefoon koppelt, ontgrendelt u een reeks innovatieve nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld uw voertuig lokaliseren en op afstand vergrendelen en ontgrendelen. U kunt het brandstofniveau, het aantal kilometers en de bandenspanning controleren en waarschuwingen over de veiligheid van uw voertuig direct op uw telefoon ontvangen. En om u het u allemaal nog wat eenvoudiger te maken, kunt u de oplaadstatus van uw voertuig en de laadinstellingen rechtstreeks via uw smartphone controleren.

Hand holding mobile with FordPass App
Ford Explorer B&O sound system close up

Muziek zoals die moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&O zorgt ervoor dat uw nieuwe Ford Explorer hier perfect aan beantwoordt. Het geavanceerde systeem van 980 watt met 14 luidsprekers is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Explorer. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in uw rijdende concertzaal. 

Een gerust gemoed 

Zorg ervoor dat al uw apparatenTooltip opgeladen blijven en klaar zijn voor gebruik met de draadloze oplaadpad aan de middenconsole en het grote mediavak van de nieuwe Ford Explorer. Dit is een perfect voorbeeld van hoe het overzichtelijke interieur is ontworpen om ruimte, gemak en comfort te maximaliseren.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Slim, handig en ruimtebesparend

De elektronische handrem is een eenvoudig extraatje met enkele verrassende voordelen. Zo hebt u bijvoorbeeld meer ruimte in de cabine en het is het gemakkelijker om te gebruiken. Om de rem te gebruiken, hoeft u alleen maar op een knop op de middenconsole te drukken.

Opladen met behulp van uw smartphone

We hebben ervoor gezorgd dat u uw Ford Explorer Plug-in Hybrid eenvoudig opgeladen kunt houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste netwerk voor openbare oplaadpunten. Dankzij deze samenwerking hebt u via uw smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen. U kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top