Home > Personenwagens > EXPLORER > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Elk lijntje op het dashboard. Elk stiksel van de sierlijke lederen zetels. Elk materiaal dat in de cabine werd gebruikt. Geen enkel detail werd over het hoofd gezien om het veelzijdige interieur van de Ford Explorer af te werken. Hij is uitgerust met een op maat gemaakt B&0-geluidssysteem, een draadloos oplaadsysteem voor uw telefoon en een geavanceerde FordPass Connect-modem. Elk excuus is goed om achter het stuur te kruipen.

Hands holding mobile with FordPass App

Naadloos verbonden met uw wagen

Vind de locatie van uw wagen en vergrendel hem op afstand, waar u ook bent. Het kan als u via de FordPass-app verbonden bent met uw Explorer. En veel meer dan dat. Zo kan u realtime verkeersupdatesTooltip ontvangen om vertragingen te vermijden. Ook krijgt u info over de conditie van uw wagen, zodat u weet hoe het met het brandstof- en accuniveau en de bandenspanning staat. U kunt ook de oplaadstatus controleren en oplaadinstellingen bekijken. Allemaal via de app op uw smartphone.

Ga handenvrij met SYNC 3

Bedien uw telefoon, muziek en navigatie met uw stem via Ford SYNC 3. Omdat u verbonden bent met uw wagen, kunt u zelfs bestemmingen vanuit de FordPass-app op uw smartphone rechtstreeks naar de navigatie sturen. Het systeem heeft een 8”-kleurentouchscreen met intuïtieve bediening door knijp- en veegbewegingen. SYNC 3 kan ook verbinding maken met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink hebt u toegang tot een aantal van uw favoriete smartphone apps.

Ford Explorer interior with steering wheel and SYNC screen
Ford Explorer B&O sound system close up

Muziek zoals die moet klinken

Wat uw muzieksmaak ook moge zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het heeft bedoeld. Een op maat gemaakt geluidssysteem van B&O zorgt ervoor dat uw Ford Explorer hier perfect aan beantwoordt. Het geavanceerde systeem van 980 watt met 14 luidsprekers is door gespecialiseerde B&O-geluidstechnici speciaal ontwikkeld voor en afgestemd op de Explorer. Draai dus het volume wat hoger en geniet van uw favoriete bands en liedjes in uw rijdende concertzaal. 

Een gerust gemoed 

Zorg ervoor dat al uw apparatenTooltip opgeladen blijven en klaar zijn voor gebruik met de draadloze oplaadpad aan de middenconsole en het grote mediavak van de Ford Explorer. Dit is een perfect voorbeeld van hoe het overzichtelijke interieur is ontworpen om ruimte, gemak en comfort te maximaliseren.

Ford Explorer close crop on Wireless charging
Ford Explorer electronic parking brake close up

Slim, handig en ruimtebesparend

De elektronische handrem is een eenvoudig extraatje met enkele verrassende voordelen. Zo hebt u bijvoorbeeld meer ruimte in de cabine en het is het gemakkelijker om te gebruiken. Om de rem te gebruiken, hoeft u alleen maar op een knop op de middenconsole te drukken.

Opladen met behulp van uw smartphone

We hebben ervoor gezorgd dat u uw Ford Explorer Plug-in Hybrid eenvoudig opgeladen kunt houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste netwerk voor openbare oplaadpunten. Dankzij deze samenwerking hebt u via uw smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen. U kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

Woman checking her phone whilst charging Ford
Top