Home > Personenwagens > NEW KUGA > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Verfijnd, hedendaags design aan de buitenkant. Aanpasbare, veelzijdige ruimte aan de binnenkant. De nieuwe Ford Kuga is het perfecte voertuig om de avonturier in u los te laten. En met een reeks accessoires om spullen op het dak te vervoeren, is de Ford Kuga meer dan geschikt voor een weekendje weg.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie.

All New Ford Kuga interior showing flexible seating

Flexibele, aanpasbare achterbank

Het nieuwe dynamische interieur van de Ford Kuga geeft u de ultieme vrijheid om uw voertuig aan elke reis aan te passen. Hebt u meer kofferruimte nodig voor een lange rit of wilt u liever de luxe van wat extra beenruimte achterin? De flexibele achterbank kan naar voren of naar achteren worden geschoven. Schuift u de zetels naar voren, dan verhoogt u de laadcapaciteit met maar liefst 67 liter, zodat u zonder problemen alles kunt inpakken wat u nodig hebt.

Langsliggers

De stijlvolle zilverkleurige of zwart afgewerkte langsliggers accentueren het opvallende SUV-karakter van uw nieuwe Ford Kuga en vormen tegelijk de basis om tal van accessoires aan te bevestigen.

All new Ford Kuga close up on roof rails
All New Ford Kuga interior showing central panel

Overal handige opbergruimte

Het strakke, onberispelijke design van het interieur geeft u heel wat opbergruimte in de cabine. Het grote mediavak in de middenconsole is groot genoeg voor zelfs de grootste smartphones. Er zijn grote bekerhouders voor de chauffeur en de passagier en zelfs de deuren zijn ontworpen om de ruimte zo groot mogelijk te maken. 

Ruim en praktisch

Inkopen doen of uw kinderen naar school brengen wordt kinderspel. Of waarom neemt u niet enkele fietsen mee om op ontdekking te gaan? Kuga heeft tot 645 liter kofferruimte achter de tweede rij zetels. Als u de achterzetels neerklapt, hebt u tot 1.530 liter opbergcapaciteit, zodat u altijd over de benodigde ruimte beschikt.

All New red Ford Kuga viewed from back with open booth to show  loadspace
New Ford Kuga showing close up on tow bar

Een wegklapbare trekhaak: voor wanneer u die nodig heeft

Trekhaken zijn meestal vast en steken permanent uit aan de achterkant van een voertuig. De optionele wegklapbare trekhaak van de Kuga maakt het echter gemakkelijk om de trekhaak weg te stoppen achter de bumper wanneer u deze niet gebruikt.

Top