Home > Personenwagens > KUGA > Kenmerken > Gebruik

Gebruik

Één blik op de Kuga en u voelt zich onverslaanbaar. Dit voertuig is immers gebouwd om uw gevoel voor avontuur aan te wakkeren. Hij beschikt dus over alle functies en technologieën die u nodig hebt om u naar uw favoriete activiteit te brengen.

Ford Kuga tow bar

Een inklapbare trekhaak: voor wanneer u die nodig heeft

Trekhaken zijn meestal vast en steken permanent uit aan de achterkant van een voertuig. Maar de optionele elektrisch inklapbare trekhaak van de Kuga maakt het gemakkelijk om de trekhaak weg te stoppen achter de bumper wanneer u ze niet gebruikt.

Gemakkelijk neerklapbare achterzetels

De gemakkelijk neerklapbare achterzetels splitsen 60:40 en kunnen in een eenvoudige bediening met één hand worden platgevouwd, om achteraan meer ruimte te creëren.

Folded rear seats in a Ford Kuga rear view into the interior
Ford Kuga stowage space detail

Ruimte voor al uw spullen

De kofferruimte van de Ford Kuga is zowel ruim en flexibel. Zo kunt u alles wat u nodig hebt voor een sportief weekendje weg, een vakantie met het gezin of een expeditie naar de winkels makkelijk opbergen. Er zijn tal van handige opbergruimten verdeeld over het voertuig voor alles van grote flessen water, een A4-formaat atlas en een paraplu, tot kleinere items zoals zonnebrillen, mobiele telefoon en sleutels.

Pas uw kofferruimte aan volgens uw noden

Met comfortabele zitplaatsen voor vijf mensen kan de vloer van de bagageruimte worden verlaagd voor een diepere ruimte van 406 liter. Of verhoog de vloer in tweezits-modus om een vlakke laadruimte te creëren en een indrukwekkende capaciteit van 1.603 liter met daaronder een verborgen compartiment. (Met optioneel plaatsbesparend reservewiel.)

Loaded boot space in red Ford Kuga
Red Ford Kuga rear view with roof rails visible

Vervoer nog meer met optionele dakrails

Optionele dakrails kunnen het praktische gemak en de look van uw Kuga nog verder verbeteren. Ze zijn ook vereist om de veelzijdige accessoire-dwarsbalken te installeren.

Top