Home > Personenwagens > KUGA > Kenmerken > Comfort

Comfort

In een Ford Kuga plaatst elke functie uw behoeften op de eerste plaats. Leun dus maar gerust achterover en geniet van de rit terwijl slimme technologieën het werk voor u doen.

Ford Kuga interior with SYNC in detail

Ga handenvrij met SYNC 3

SYNC 3 is onze meest geavanceerde versie. Het is makkelijker en sneller in gebruik, met nieuwe spraakopdrachten en nog meer functionaliteit. De nieuwe interface heeft grotere knoppen voor een verbeterde gebruiksvriendelijkheid en het touchscreen bevat nu dezelfde knijp- en veegbewegingen zoals op smartphones en tablets voor een meer intuïtieve navigatie. SYNC 3 ondersteunt ook AppLink, Apple's CarPlay en Android Auto, om de informatie van uw smartphone weer te geven op het touchscreen.

Een handenvrije kofferklep die u moeiteloos kunt openen en sluiten

Als u de handen vol hebt, en uw auto detecteert de nabijheid van uw KeyFree sleutel, dan kunt u de achterklep automatisch openen (of sluiten) door met uw voet te bewegen onder de achterbumper.

Woman in white dress uses hands free tailgate opening while standing behind grey Ford Kuga
Panorama roof detail from the inside a Ford

Een groot panoramisch dak voor een lichter en ruimer gevoel

Met de druk op een knop glijdt het elektronische dakscherm weg en valt het zonlicht binnen langs het panoramische dak, waardoor een extra gevoel van ruimte wordt gecreëerd. Het glas, dat zonlicht reflecteert, houdt u koel en beschermt u tegen schadelijke UV-straling. Via een elektrische bediende zonnewering kunt u bepalen hoeveel licht precies binnenkomt.

Ze houden u warm op koude dagen

Kies lederen zetels en zowel de zetel van de bestuurder als van de passagier voorin kan optioneel worden opgewarmd voor een maximaal comfort. En als u de bestuurder bent, dan worden vrieskoude dagen veel aangenamer dankzij het verwarmde stuur. (Opties.)

Ford Kuga interior view of the front seats
Top