Home > Personenwagens > NEW KUGA > Eigenschappen > Comfort

Comfort

Van de soepele lijnen en de verfijnde lederen interieurafwerkingen tot het adembenemende uitzicht door het glazen panoramisch dak... elk designkenmerk van de nieuwe Kuga straalt energie en beweging uit. De verschillende geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat u nog meer van elke rit kunt genieten.

De op deze pagina getoonde functies zijn mogelijk alleen beschikbaar op specifieke uitvoeringen. Indien beschikbaar, zijn deze functies mogelijk optioneel beschikbaar tegen meerprijs. Raadpleeg de prijslijst voor de meest recente informatie

All New Ford Kuga interior showing SYNC3

Handenvrij met SYNC 3 

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. U kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door stembediening te activeren en gewoon te zeggen: Ik heb honger. Het kan ook uw sms-berichten luidop voorlezen. Het kleurentouchscreen werkt met knijp- en veegbewegingen voor een intuïtieve navigatie. SYNC 3 maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen.

Altijd en overal verbonden

Een ingebouwde FordPass Connect-modemFordPass Kuga 2020 tilt de ervaring met uw nieuwe Ford Kuga naar een hoger niveau. Het systeem is uitgerust met tal van handige functies waaronder wifi4G Wi-Fi Kuga 2020, een verbeterd navigatiesysteem en realtime verkeersinformatieLive Traffic Kuga 2020. Lokaliseer uw voertuig en vergrendel en ontgrendel de deuren. Als u een voertuig met automatische transmissie hebt, kunt u de motor zelfs op afstand starten. Bij een ongeval kan FordPass Connect automatisch de hulpdiensten bellen en hen de locatie van uw voertuig meedelen.

Als u een Kuga Plug-in Hybrid hebt, biedt de FordPass-app zelfs nog meer functies die uitsluitend voor dit type voertuig beschikbaar zijn. Bekijk uw huidige accuniveau en rijbereik; controleer uw rij- en energieverbruikspatronen; zoek openbare oplaadpunten en stel de gewenste oplaadtijden voor thuis in. U kunt zelfs uw cabinetemperatuur instellen voor vertrek.

De Plug-in Hybrid is bestelbaar voor levering in 2021.

A hand with mobile phone with FordPass App
Woman checking her phone whilst charging Ford Kuga

Opladen met behulp van uw smartphone 

Als u voor een Plug-in Hybrid kiest, hebben wij ervoor gezorgd dat het heel eenvoudig is om uw nieuwe Kuga opgeladen te houden. Ford werkt samen met NewMotion, Europa's grootste netwerk voor openbare oplaadpunten. Dankzij deze samenwerking hebt u via uw smartphone toegang tot heel wat bijkomende oplaadoplossingen.  

U kunt zoeken en navigeren naar de dichtstbijzijnde openbare oplaadpunten en deze zelfs betalen via de app.

De Plug-in Hybrid is bestelbaar voor levering in 2021.

Eenvoudig thuis opladen

De nieuwe Kuga Plug-in Hybrid wordt geleverd met twee standaard oplaadkabels: één voor normaal opladen thuis en één voor openbare oplaadpunten. 

Wilt u uw oplaadbare hybride voertuig thuis zo snel mogelijk opladen? Dan kan een Ford Wallbox helpen. Een van onze deskundige installatiepartners kan een Ford Wallbox met een hoger vermogen als extra accessoire bij u thuis plaatsen. De Wallboxes van Ford bieden snellere oplaadtijden dan het opladen via conventionele stopcontacten.

De Plug-in Hybrid is bestelbaar voor levering in 2021.

Wall Charging point detail
Woman using the Kuga hands-free tailgate

Nooit meer zoeken naar uw sleutels

De handenvrije kofferklep biedt eenvoudig toegang tot de laadruimte van uw Kuga, zelfs wanneer u uw handen vol hebt. Als u uw KeyFree-sleutelhanger in uw zak of tas hebt, kunt u met een zachte voetbeweging onder het midden van de achterbumper de handsfree achterklep openen zonder dat u iets hoeft aan te raken. De achterklep kan ook worden geopend en gesloten terwijl u in de auto zit.

Er gaat een wereld voor u open

Geniet meer van de schitterende omgeving vanuit het comfort van uw Ford Kuga. Dankzij het elektrisch openend panoramisch dakTooltip wordt u als het ware ondergedompeld in de omgeving. Het dak bevindt zich boven de eerste en tweede rij zetels, waardoor het interieur baadt in het daglicht en er veel frisse lucht binnenkomt wanneer u het dak opent. Het schuifglas heeft ook een reflecterende coating om het interieur koel te houden. De zonnewering aan de binnenkant zorgt, indien nodig, voor extra schaduw.

New Ford Kuga driving over a bridge
New Ford Kuga interior showing wireless charging

Laden onderweg

Het interieur van de Kuga is ontworpen om ruimte en gemak te maximaliseren. Het grote mediavak in de middenconsole is bijvoorbeeld groot genoeg voor zelfs de grootste smartphonesWireless charging. Voor compatibele smartphones is draadloos opladen beschikbaar, waardoor het nog nooit zo eenvoudig is geweest om uw apparaten altijd gebruiksklaar te houden.

Top