Home > Personenwagens > NEW KA+ > Kenmerken > Veiligheid & beveiliging

Veiligheid

Het is geruststellend te weten dat KA+ geavanceerde veiligheidssystemen gebruikt om u en uw passagiers te beschermen, zoals Electronic Stability Control, een systeem dat afwijkingen van uw gekozen rijlijn detecteert wanneer u bijvoorbeeld slipt, en automatisch uw positie corrigeert en u helpt om de controle over het voertuig te behouden.

Behoud de controle in alle omstandigheden

Electronic Stability Control controleert constant de vooruitgang van uw auto. Het detecteert wanneer een afzonderlijk wiel grip verliest en past automatisch een remimpuls toe zodat het voertuig gestabiliseerd wordt. Met geavanceerde sensoren van het antiblokkeersysteem en Traction Control System controleert het het gedrag van het voertuig.

Orange Ka+ driving around bend
Orange Ford Ka+ driving around bend showing traction control

Maximale grip met minimale inspanning

Het tractiecontrolesysteem voorkomt slippende wielen en biedt optimale grip, prestaties en stabiliteit wanneer u dit het meest nodig hebt. Het systeem controleert voortdurend het vermogen dat naar elk wiel wordt overgebracht en past dit aan voor maximaal contact en grip wanneer u versnelt.

Uw auto beschermen en beveiligen tegen dieven

De KA+ wordt geleverd met op afstand bedienbare deursloten en een Thatcham-goedgekeurd 3 sterren beveiligingssysteem. Dit omvat een perimeteralarm en een dubbel deadlock systeem. Met dubbele vergrendelingen kunnen de deuren niet van binnenin worden geopend, zelfs als iemand probeert binnen te raken door een zijraam te breken.

Grey Ford Ka+ with alarm illustration
Ford Ka+ back seat SOFIX child seat attachment

Kinderen rijden veilig mee

De KA+ werd ontworpen om jonge kinderen tijdens elke rit veilig te laten meerijden. Hij is uitgerust met ISOFIX-bevestigingspunten voor kinderzitjes achteraan, zodat u makkelijk twee kinderzitjes kan plaatsen.

Top