Home > Personenwagens > KA+ > Eigenshappen > Rijervaring

Rijervaring

Licht en wendbaar. Soepel en zeker. De KA+ reageert voortreffelijk op alle rijomstandigheden. U krijgt met de KA+ waar voor je geld dankzij een groot aantal slimme technologieën die elke rit vlot en leuk maken, en die voor u en uw passagiers helpen zorgen. Van ritjes in de stad tot ver op het platteland, de KA+ maakt elke reis leuker.

Grey Ford KA+ rear view in city streets at night

Gemakkelijk parkeren in krappe plaatsen

De KA+ is compact en wendbaar genoeg om in krappe parkeerplaatsen in de stad te passen. Met de parkeersensoren achteraan kunt u met vertrouwen parkeren. Ze detecteren wanneer u te dicht bij een object komt en tonen een visuele waarschuwing op de middenconsole, samen met een geluidssignaal. Probleemloos, botsvrij parkeren! (Optie)

Minder vermoeiende ritten met minder verbruik

Cruise control met een instelbare snelheidsbegrenzer helpt u om uw voertuig binnen een naar wens ingestelde snelheidslimiet te houden. U bespaart brandstof, beperkt het risico op een snelheidsovertreding en behoudt - net zoals bij andere cruise controlsystemen - de door u gekozen snelheid zonder dat u uw voet op het gaspedaal hoeft te houden.

Red Ford Ka+ in the city driving behind a blue Ka+
Blue Ford Ka+ driving in a city, followed by a black car

Extra controle bij vertrek op een helling

Hill Start Assist voorkomt dat u achteruit rijdt wanneer u op een helling vertrekt. Het systeem behoudt 2 à 3 seconden langer de druk op het remsysteem. Dit betekent dat u meer tijd hebt om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen en u uw auto ook beter onder controle kunt houden. De Hill Start Assist is ook een handige functie voor wanneer u op een gladde ondergrond stopt en start.

Ford KA+ SYNC with Emergency Assistance

Ford SYNC Emergency Assistance

Een belangrijk onderdeel van Ford SYNC, dat levens kan redden, is de Emergency AssistanceTooltip. In het onwaarschijnlijke geval dat een ongeval zich voordoet, waarbij de airbag wordt geactiveerd of de benzinepomp word uitgeschakeld, kan de technologie een aangesloten mobiele telefoon met Bluetooth® gebruiken om direct de nooddiensten te bellen. U kunt de oproep onderbreken of indien nodig met de hulpdiensten praten. Het systeem kan, zelfs als u bewusteloos bent, cruciale informatie geven, zoals uw GPS-coördinaten.

Top