Home > Personenwagens > NEW EDGE > Eigenschappen > Gebruik

Gebruik

Of u nu een welverdiende vakantie neemt, even lekker wilt winkelen of gaat golfen, de nieuwe Ford Edge heeft alle ruimte die u nodig hebt. Op de achterbank hebben zelfs uw grootste passagiers nog voldoende beenruimte. En de toevoeging van een trekhaak en dakrails vergroten de toch al indrukwekkende bagagecapaciteit van het voertuig.

Ford Edge load space

Ruimte voor alles

De kofferbakruimte in de nieuwe Edge is zowel indrukwekkend als flexibel. De ruim 600 liter bagageruimte verandert in meer dan 1800 liter als de 60:40 achterbank opgeklapt wordt. Dat is meer dan genoeg ruimte voor alles wat u nodig hebt voor een weekend vol avontuur, een familievakantie of een uitgebreide shoppingtrip.

Zet zware dingen vast

Als u zware of kwetsbare spullen in uw bagageruimte hebt, dan is het natuurlijk belangrijk om te voorkomen dat ze gaan bewegen en uw SUV beschadigen of zelf beschadigd raken. De bevestigingsringen in de bagageruimte van de nieuwe Edge zorgen ervoor dat uw vracht op de plek blijft.

Ford Edge tie-down rings close up
Ford Edge tow bar

Neem alles mee met een optionele trekhaak

Met een trekhaak heeft de nieuwe Edge een trekcapaciteit van meer dan 1500 kilo.

Neem meer mee met optionele dakrails

De apart verkrijgbare dakrails maken uw Edge nóg praktischer - en zorgen voor een nog betere uitstraling. Dakrails zijn bovendien noodzakelijk om handige dwarsbalken te kunnen installeren.

Ford Edge roof racks and rails
Top